News

Noul coronavirus, la Realitatea Plus. Un angajat a fost testat pozitiv: „Am făcut dezinfecție”

01.08.2020 | 17:23
Noul coronavirus la Realitatea Plus Un angajat a fost testat pozitiv Am facut dezinfectie
ADVERTISEMENT

Un angajat Realitatea Plus a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit paginademedia.ro, este vorba de o persoană care lucrează în zona tehnic-administrativă a postului de știri.

Aceeași sursă a scris că angajatul ar fi contactat virusul în afara serviciului, dar s-au luat toate măsurile necesare împotriva răspândirii virusului în interiorul clădirii. Și soția bărbatului a fost confirmată pozitiv.

ADVERTISEMENT

Se pare că totul a pornit de la firma la care lucrează soția bărbatului de la Realitatea Plus. Un coleg de serviciu de-al soției ar fi răspândit virusul SARS CoV2. Femeia s-a testat, a ieșit pozitiv. La fel și soțul, angajat la postul de știri Realitatea Plus.

Caz de COVID-19 la Realitatea Plus. Ce măsuri au luat oficialii postului

“Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soția lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înțeles, la firma la care lucrează soția sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Și el, la rândul lui, a făcut acest test.

ADVERTISEMENT

Din câte știu, ambii sunt asimptomatici. A fost făcută o dezinfecție încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecții periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, și noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. 

Și în această seară se va face o dezinfecție, cu nebulizatori, de către o firmă specializată. Testele făcute până acum pe angajații Realitatea Plus au ieșit negative”, a declarat pentru Paginademedia.ro Roxana Băncuță, director Executiv Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Până astăzi, în România, au fost confirmate 52.111 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 27.346 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 4.596 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

În urma testărilor la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.225 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV2.

ADVERTISEMENT