News

Noul coronavirus, la Realitatea Plus. Un angajat a fost testat pozitiv: „Am făcut dezinfecție”

01.08.2020 | 17:23
Noul coronavirus, la Realitatea Plus. Un angajat a fost testat pozitiv: „Am făcut dezinfecție
823 de pacienți COVID-19 s-au externat la cerere. Sursa foto: oradesibiu.ro
ADVERTISEMENT

Un angajat Realitatea Plus a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit paginademedia.ro, este vorba de o persoană care lucrează în zona tehnic-administrativă a postului de știri.

Aceeași sursă a scris că angajatul ar fi contactat virusul în afara serviciului, dar s-au luat toate măsurile necesare împotriva răspândirii virusului în interiorul clădirii. Și soția bărbatului a fost confirmată pozitiv.

Se pare că totul a pornit de la firma la care lucrează soția bărbatului de la Realitatea Plus. Un coleg de serviciu de-al soției ar fi răspândit virusul SARS CoV2. Femeia s-a testat, a ieșit pozitiv. La fel și soțul, angajat la postul de știri Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Caz de COVID-19 la Realitatea Plus. Ce măsuri au luat oficialii postului

“Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soția lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înțeles, la firma la care lucrează soția sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Și el, la rândul lui, a făcut acest test.

Din câte știu, ambii sunt asimptomatici. A fost făcută o dezinfecție încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecții periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, și noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. 

ADVERTISEMENT

Și în această seară se va face o dezinfecție, cu nebulizatori, de către o firmă specializată. Testele făcute până acum pe angajații Realitatea Plus au ieșit negative”, a declarat pentru Paginademedia.ro Roxana Băncuță, director Executiv Realitatea Plus.

Până astăzi, în România, au fost confirmate 52.111 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 27.346 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 4.596 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

ADVERTISEMENT

În urma testărilor la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.225 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri