Fotbal international

“Noul Dobrin”, dublă pentru Viitorul! Goluri superbe date de Drăguş cu Vitesse. Video

26.07.2018 | 19:28
Noul Dobrin dubla pentru Viitorul Goluri superbe date de Dragus cu Vitesse Video

Denis Drăguş a înscris o dublă pentru Viitorul, în primul meci al manşei din turul 2 preliminar al Europa League, în compania olandezilor de la Vitesse Arnhem.

Mijlocaşul ofensiv de la trupa lui Hagi a înscris primul gol în minutul 43, după o centrare superbă a marocanului Lyes Houri, cel care l-a înlocuit în minutul 29 pe Alexandru Măţan.

Viitorul Constanţa – Vitesse Arnhem: 1-0 în minutul 44

GOOOOOL, Drăguş! Viitorul Constanţa – Vitesse Arnhem: 1-0 în minutul 44http://tvrplus.ro/live-tvr-1

Gepostet von TVR1 am Donnerstag, 26. Juli 2018

După pauză, acelaşi Denis Drăguş a marcat şi golul doi al partidei, în minutul 49, după o fază superbă a trupei lui Hagi şi o nouă centrare excelentă, de data aceasta a fostului fotbalistist de la FCSB, Vlad Achim.

Viitorul Constanţa – Vitesse Arnhem: 2-0 în minutul 49

GOOOOOL, Drăguş! Viitorul Constanţa – Vitesse Arnhem: 2-0 în minutul 49http://tvrplus.ro/live-tvr-1

Gepostet von TVR1 am Donnerstag, 26. Juli 2018

Denis Drăguş a debutat pentru echipa mare a lui Viitorul în sezonul 2015/2016, la numai 16 ani. Treptat, acesta a devenit un fotbalist tot mai important pentru trupa lui Gică Hagi şi a jucat în 7 partide pentru Viitorul în play-off-ul sezonului precedent. Mai mult, Drăguş a şi înscris în primul tur din Europa League, în compania celor de la Racing Luxembourg.

Când a semnat cu Viitorul, Gică Hagi era foarte încântat de achiziţia lui Drăguş: “O zic public în acest moment, l-am descoperit pe noul Dobrin. Îl cheama Drăguş şi are 16 ani. I-am zis-o şi lui, ştie, seamănă foarte mult cu Gicu”,  spunea Gică Hagi în septembrie 2015.

Tags: