Fotbal intern

Noul echipament al FCSB-ului! “Roş-albaştrii” îl vor purta la derby-ul cu Dinamo. Foto

27.07.2018 | 14:25
Mihai Pintilii, Harlem Gnohere, Mihai Bălaşa şi Dennis Man s-au fotografiat cu noul echipament al FCSB-ului

FCSB a publicat pe pagina oficială de Facebook imagini cu noul echipament al FCSB-ului. “Roş-albaştrii” îl vor purta la derby-ul pe care îl vor disputa împotriva celor de la FC Dinamo Bucureşti, duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Deşi noul echipament o să fie folosit la meciurile pe care FCSB le va disputa în deplasare, oficialii au decis ca “roş-albastrii” să-l poarte în derby-ul FCSB-Dinamo, chiar dacă sunt gazde. Şi Dinamo Bucureşti a decis să folosească pentru întâlnirea de pe “Arena Naţională” un echipament deosebit.

FCSB a prezentat noul echipament pentru meciurile din deplasare

“Aşteptarea a luat sfârşit! Acesta este noul echipament pentru meciurile din deplasare ale FCSB în următorii doi ani.Asa cum v-am obisnuit, FCSB si FF Group, distribuitorul Nike în România, prezintă anual un nou echipament: dacă în vara lui 2017 a fost prezentat noul echipament principal pentru meciurile de pe teren propriu, în acest an a venit momentul să vă arătăm noul kit pentru meciurile din deplasare. Şi chiar dacă la derby vom fi gazde, am considerat că este momentul potrivit pentru ca voi, suporterii noştri, să îl vedeţi în direct!

Florin Tănase a prezentat cu bucurie noul echipament al FCSB-ului
Florin Tănase a fost cu zâmbetul pe buze la şedinţa foto susţinută pentru a prezenta noul echipament al FCSB-ului

Până atunci, vă prezentăm câteva fotografii cu jucătorii noştri în noul echipament, precum şi detalii despre acesta. În ceea ce priveşte vânzarea acestuia, el va putea fi cumpărat începând de săptămâna viitoare, din magazinul Sport Loft din Baneasa Shopping City, magazinul Nike din Mega Mall, precum si online aici”,este mesajul postat de FCSB pe pagina oficială de Facebook.