Life

Noul film românesc care vrea să umple sălile de cinema. Maia Morgenstern și Adriana Trandafir vor fi în rolurile principale

Vine un nou film românesc care vrea să umple sălile de cinema, cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir în rolurile principale.
09.07.2024 | 15:32
Noul film romanesc care vrea sa umple salile de cinema Maia Morgenstern si Adriana Trandafir vor fi in rolurile principale
Noul film românesc cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir. Foto: facebook/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei să vezi un nou film românesc toamna asta? Cu Maia Morgenstern și Adriana Trandafir în distribuție, sună destul de promițător. Despre ce e vorba?

Noul film românesc care vrea să umple sălile de cinema. Maia Morgenstern și Adriana Trandafir vor fi în rolurile principale

Un nou film românesc urmează să fie lansat în toate cinematografele din țară. Producţia se numește „Ca fetele” și le are în rolurile principale pe frumoasele actriţe Maia Mongenstern, Adriana Trandafir şi Aura Călăraşu.

ADVERTISEMENT

Pentru cei interesați, „Ca fetele” vine în septembrie la cinematografe și e regizat de Camelia Popa. Ea este cunoscută pentru filme ca Vlad, Iubire și onoare, și Pup-o, mă! Pelicula a fost filmată în doar trei săptămâni, la 12 locații din Ploiești.

În filmul „Ca fetele” o veți vedea și pe Alina Eremia, pe care o știm din Pariu cu viața. Alți actori din producție sunt Marian Râlea, faimos din serialele Adela și Lia, și Cătălin Cățoiu, din Fructul oprit și Aniela.

ADVERTISEMENT

De asemnea, își vor face apariția și Emil Rengle, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Românii au talent și Bella Santiago, câștigătoarea X Factor din 2018. În distribuția filmului mai apar și muzicieni precum Lora, Cezar Ouatu și Luis Gabriel.

„Ca fetele”, un film pentru toate generaţiile

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir şi Aura Călăraşu le interpretează pe Silvia, Cela şi Rozana, prietene bune din copilărie. Își dau seama că soțul Silviei, Tavi, care a murit cu doar o lună în urmă, o înșela cu o funcționară de la Taxe și Impozite.

ADVERTISEMENT

Cela și Rozana află că și soții lor, Mitu și Virgil, sunt implicați în poveste. Când descoperă adevărul, Silvia vrea să se sinucidă, dar prietenele ei o salveză și îi propun o aventură. Astfel, ele ies o noapte în oraș, să se distreze exact ca în tinerețe.

În acest film, destinele personajelor se vor intersecta în mod neașteptat, dezvăluind lucruri profunde despre sine și cei din jur. Fiecare va descoperi noi laturi ale personalității și ale relațiilor lor. Legăturile strânse de familie și prietenie le vor aduce alinare și înțelegere.

ADVERTISEMENT

„Ca fetele spune o poveste frumoasă, luminoasă, care pune accent pe multe aspecte şi subiecte din viaţa normală şi reală despre care obişnuim să vorbim mai puţin din teama de a nu deveni vulnerabili şi de a nu fi răniţi: despre dorinţa şi nevoia noastră de a fi iubiţi şi acceptaţi şi de a oferi iubire la orice vârstă.

Este un film despre şi pentru toate generaţiile care se vor regăsi atât în sala de cinema, cât şi pe ecran, un film în care fiecare personaj se află în căutarea propriului sentiment de autenticitate şi în care familiile se reconstruiesc prin valori ca prietenie, înţelegere şi deschidere”, a spus Camelia Popa, conform paginamedia.ro.

ADVERTISEMENT