News

Primele fotografii cu noul Mercedes-Benz CLS! Bolidul va fi lansat în 2018!

Avem primele fotografii cu noul Mercedes-Benz CLS! Noua variantă va fi lansată în 2018 şi are câteva modificări esenţiale!
30.11.2017 | 15:30

Gigantul Mercedes-Benz aduce pe piaţă a treia generaţie CLS începând cu martie 2018. Noul model se distanţează de liniile estetice ale gamei actuale Mercedes şi oferă o suită de sisteme tehnologice interesante, implicit o motorizare pe benzină micro-hibridă. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Mercedes-Benz a publicat primele imagini şi informaţii oficiale ale noii generaţii CLS. Modelul care a “patentat” ideea de coupe cu patru uşi în zona premium plus revine pentru a treia generaţie, plusând de această dată mai ales la nivel tehnologic şi tehnic, acolo unde modelul german se îmbogăţeşte simţitor. Vor exista însă cu siguranţă voci care vor critica design-ul noului CLS, unul controversat mai ales în partea frontală, acolo unde blocurile optice aşezate foarte jos şi în extremă vin cu o formă nouă şi atipică gamei actuale Mercedes-Benz.

ADVERTISEMENT

Noul Mercedes-Benz CLS: date esenţiale

Sub capotă, CLS va oferi în momentul lansării trei motoare, toate cu şase cilindri şi toate cu tracţiune integrală standard. CLS 350 d 4MATIC oferă 286 CP şi 600 Nm. Consum mediu mixt: 5.6 l/100 km. Acceleraţie 0-100 km/h în 5.7 secunde. CLS 400 d 4MATIC oferă 340 CP şi 700 Nm. Consum mediu mixt: 5.6 l/100 km. Acceleraţie 0-100 km/h în 5.0 secunde. CLS 450 4MATIC vine cu un sistem de propulsie micro-hibrid (48V) şi oferă 367 CP de la motorul pe benzină plus 22 CP cu funcţia EQ Boost oferiţi de motorul electric integrat care se activează la pornire şi accelerare. Consum mediu mixt: 7.5 l/100 km. Acceleraţie 0-100 km/h în 4.8 secunde.

Aşa cum era de aşteptat, noul CLS preia la interior zona orizontală de display care “leagă” instrumentarul de bord de ecranul central. Lansat în premieră absolută anul trecut pe noua generaţie Clasa E, acest artificiu estetic a fost primit pozitiv de jurnalişti şi de public, iar astăzi se generalizează şi se regăseşte implicit pe noul Clasa A, prezentat la rândul său recent.

ADVERTISEMENT

Iluminarea ambientală disponibilă în 64 de culori primeşte un nou element estetic: gurile de ventilaţie interioare iluminate. Atunci când temperatura sistemului de climatizare este modificată în sus sau în jos, aeratoarele indică prin lumini roşii sau albastre acest lucru. CLS primeşte pentru prima dată al cincilea loc în spate. “Bancheta” se rabatează 40/20/40, iar portbagajul oferă 520 de litri în varianta cu toate scaunele pe poziţie.

Sursa: automarket.ro