Sport

Noul obiectiv al FCSB în lupta din play-off: „Hagi campion, iar eu mă lupt pentru locul 2! Trebuie să fiu peste ei pentru că nu mai suport!” Video

Gigi Becali a anunțat noul obiectiv în lupta la titlu a celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor vrea să depășească una dintre rivale cu orice preț.
20.03.2023 | 13:23
Noul obiectiv al FCSB in lupta din playoff Hagi campion iar eu ma lupt pentru locul 2 Trebuie sa fiu peste ei pentru ca nu mai suport Video
Gigi Becali a anunțat noul obiectiv al celor de la FCSB în lupta din play-off. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Remiza de pe teren propriu a FCSB-ului, scor 1-1 cu Universitatea Craiova în prima etapă a play-off-ului pare să fi schimbat obiectivul lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor care a anunțat schimbări drastice în echipa de start a vicecampioanei după ultimul meci vrea cu orice preț ca la final, FCSB să fie în fața celor de la CFR Cluj.

Gigi Becali a anunțat noul obiectiv al FCSB-ului în lupta din play-off: „Hagi campion, iar eu mă lupt pentru locul 2”

FCSB se află după prima etapă a play-off-ului la cinci puncte în spatele Farului. Echipa condusă de Gică Hagi a câștigat cu Sepsi, scor 2-1 și a profitat de pașii greșiți făcuți de rivale. Totuși, Gigi Becali nu va fi deranjat dacă Farul va câștiga titlul, ci următorul obiectiv al FCSB-ului este clasarea pe o poziție mai bună față de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Totodată, dacă FCSB își va duce la bun sfârșit noul obiectiv, finanțatorul roș-albaștrilor a mărturisit că va activa clauza pentru transferul definitiv al lui Deian Sorescu. Fotbalistul împrumutat de la Rakow s-a alăturat în această iarnă roș-albaștrilor, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Când se termină campionatul, eu vreau să fiu peste CFR Cluj. Că nu mai suport. Dacă e să ia Farul campionatul, să o facă. Hagi campion, iar eu mă lupt pentru locul 2. Dar eu vreau să fiu peste CFR Cluj. Dacă o să fim în faţa CFR-ului când se termină campionatul, o să achităm clauza pentru Sorescu”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali știe ce trebuie să facă FCSB dacă vrea titlul: „Să bați Farul de două ori”

După pauză cauzată de primele două meciuri ale României din preliminariile Euro 2024, pentru FCSB urmează duelurile din deplasare cu Sepsi și CFR Cluj, apoi partida de pe teren propriu cu Farul. Roș-albaștrii încheie turul play-off-ului în deplasare pe Giulești.

Gigi Becali este convins că echipa pregătită de Mihai Pintilii are nevoie să le bată pe Farul și CFR Cluj atât în tur, cât și în retur, pentru a obține titlul de campioană. „Dacă vrei să iei campionatul, trebuie să baţi Farul de două ori. Dacă nu, stai acasă. CFR Cluj e greu de bătut de două ori. Nu mai e ce era, dar e greu de bătut de două ori.

ADVERTISEMENT

Eu spun ce simt. Teama mea e CFR-ul. E greu să o baţi şi o dată. Farul iese la joc, poţi. O să îl încercăm pe Ovidiu Popescu fundaş central”, a mai declarat finanțatorul roș-albaștrilor.

Gigi Becali, discurs tranșant la adresa arbitrajului din România: „Golul lui CFR Cluj a fost valabil”

La ultima discuție cu presa, Gigi Becali a atins printre alte subiecte tema arbitrajului. Finanțatorul consideră că doar Istvan Kovacs, Sebastian Colțescu și Horațiu Feșnic ar trebui delegați la meciurile din play-off. În altă ordine de idei, patronul FCSB le-a dat credit ardelenilor, precizând că golul din finalul meciului al celor de la CFR Cluj cu Rapid nu trebuia anulat.

ADVERTISEMENT

„Ce să le mai reproşez? Sunt trei arbitrii: Kovacs, Colţescu şi Feşnic. Ăştia sunt cei mai buni. Mai sunt unii cât de cât, dar ăştia trei sunt valoroşi. Dă-i pe ăştia trei la meciurile din play-off. Vrei să arăţi că eşti prea deştept?  Ce vrei să ne arăţi, că ne sfidezi?

Dacă vrea Dumnezeu, poate să dea peste cap cu toate aparatele VAR. Păi golul lui CFR Cluj de ieri a fost gol valabil. Tu ai văzut milimetru? Ăla a fost cu cotul, celălalt cu mâna.  Adică ei fac ce le convine lor. Mie-mi convine, dar nu este aşa”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la meciul Sepsi – FCSB. 

ADVERTISEMENT