Fotbal intern

Vrei să închiriezi “noul Oblemenco?”. Atât trebuie să plăteşti. Că oricum nu intri!

S-au stabit preţurile pe care ar trebui să le plateşti pentru a închiria noul Oblemenco. Cine poate să joace pe arena celor de la Universitatea Craiova
18.12.2017 | 08:18
Vrei sa inchiriezi noul Oblemenco Atat trebuie sa platesti Ca oricum nu intri

Primăria din Craiova a anunţat care sunt tarifele pentru care, teoretic, se poate închiria noul stadion din Craiova. Acestea sunt unele destul de mari, însă normale având în vedere că stadionul este unul la cele mai înalte standarde. Problema este însă că oricâţi bani ai da e tot degeaba, că nu poţi închiria arena. 

Cei de la CSU Craiova au anunţat chiar înainte de inaugurarea arenei că au un contract de exclusivitate cu Primăria Craiova pentru noul Ion Oblemenco, aşa că nimeni nu poate intra pe respectivul stadion. Sau poate ar putea, însă pentru asta ar trebui să aibă nu doar acordul oficialităţilor locale, ci şi pe cel al clubului finanţat de Mihai Rotaru. 

Noul Oblemenco, preţuri de “neînchiriere”

Pe scurt, “tarifele” care au fost date publicităţii de către Primăria Craiova sunt următoarele: 8.200 de euro pentru un meci de Liga 1 Betano şi Cupa României, 16.500 de euro pentru o partidă de Europa League sau de Champions League, iar 8.300 de euro este plata care trebuie efectuată pentru un meci de rugby. 

Cel mai scump este ornagizarea unui miting sau a unui concert. 20.000 de euro trebuie să scoateă din buzunar organizatorii de spectacole sau întruniri. De asemenea, lojele stadionului pot fi închiriate cu 12 lei metrul pătrat, în timp ce pentru 500 de lei pe oră poţi beneficia de sala de conferinţe a clubului.