Galerie foto. Noul Oblemenco, nominalizat la premiul pentru cel mai frumos stadion al lumii!

Alex Bradescu   
in Galerie foto
06/02/2018, 17:47
Galerie foto. Noul Oblemenco, nominalizat la premiul pentru cel mai frumos stadion al lumii! GALERIE FOTO

“Noul Oblemenco” primeşte recunoaştere internaţională. Arena din Craiova a fost inclusă de site-ul de specialitate stadiony.net la titlul de cel mai frumos stadion al anului 2017.

Printre stadioanele nominalizate se află noul stadion al lui Atletico Madrid sau cele construite pentru Cupa Mondială din Rusia. În competiţie sunt şi câteva stadioane din America de Sud. 

Noul Oblemenco a costat peste 50 de milioane de dolari

Arena din Bănie a fost inaugurată pe data de 10 noiembrie, la un amical pierdut categoric de CSU Craiova în faţa celor de la Slavia Praga, scor 4-0.  A costat 52 de milioane de dolari şi are o capacitate de 30.000 de locuri. 

Alegerea celei mai frumoase arene inaugurate în 2017 se va face de un juriu format din arhitecţi, iar câştigătoarea va fi anunţată la finele lunii martie. Principala favorită este arena pe care s-a jucat Super Bowl-ul din acest an, Mercedes Benz Arena din Atlanta.  

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.