News

Noul pariu al lui Hagi! Cosmin Matei, gol după 4 ani în Casa Pariurilor Liga 1. Nu-și găsea echipă în vară, iar acum a reușit execuția anului. VIDEO

07.10.2019 | 09:19
Noul pariu al lui Hagi Cosmin Matei gol dupa 4 ani in Casa Pariurilor Liga 1 Nusi gasea echipa in vara iar acum a reusit executia anului VIDEO
ADVERTISEMENT

Cosmin Matei a reușit să înscrie goul anului în Casa Pariurilor Liga 1, după ce și-a trecut numele pe tabela de marcaj la meciul jucat de Viitorul Constanța cu CFR Cluj, scor 3-1, în etapa 12 din sezonul 2019 – 2020. Mijlocașul a trimis aproape de la mijlocul terenului, iar goalkeeperul campioanei n-a avut nicio șansă. VEZI VIDEO AICI.

Cosmin Matei, gol după 4 ani în Casa Pariurilor Liga 1

Golul lui Cosmin Matei din meciul disputat de FC Viitorul Constanța cu CFR Cluj vine după ce ultima dată a înscris în Casa Pariurilor Liga 1 pe 13 august 2015, atunci când se afla sub contract cu Dinamo și echipa din Ștefan cel Mare a învins-o pe teren propriu pe FC Voluntari, scor 3-0. Steliano Filip (min. 33), Cosmin Matei (min. 55) și Dorin Rotariu și-au trecut numele pe tabela de marcaj.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Cosmin Matei nu mai înscrisese un gol de pe 12 aprilie 2018, adică de un an și 6 luni, atunci când și-a trecut numele pe tabela de marcaj la meciul jucat de Genclerbirligi contra celor de la Hatayspor, scor 2-1, în Cupa Turciei. Mijlocașul în vârstă de 28 de ani nu a avut foarte mult succes după ce a ales să plece din România. Acesta  s-a despărțit de Dinamo în urmă cu 3 ani și 8 luni, iar de atunci a înscris 7 goluri pentru cele trei echipe la care a evoluat: Genclerbirligi, NK Istra și Atromitos.

Bucuria jucătorilor de la Viitorul după golul lui Cosmin Matei din meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor de la Viitorul după golul lui Cosmin Matei din meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Cosmin Matei, momente dificile după plecarea de la Genclerbirligi

Cosmin Matei a primit o șansă din partea lui Gică Hagi în perioada de mercato din vară, iar mijlocașul dreapta în vârstă de 28 de ani se pare că nu are de gând să îl dezamăgească pe antrenorul și patronul lui FC Viitorul Constanța. Matei a trecut printr-o perioadă dificilă în vară, după ce s-a despărțit de Genclerbirligi, toate acestea deoarece nu-și găsea un angajament, iar ‘Regele’ i-a sărit în ajutor. Până să semneze cu FC Viitorul, Cosmin Matei s-a antrenat singur în Constanța, cu ajutorul unui preparator fizic.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro a fost și pe lista oficialilor de la Dinamo București, dar oferta venită din partea formației din Ștefan cel Mare nu a fost pe placul fotbalistului care a debutat la echipa națională a României pe 31 mai 2014, atunci când tricolorii s-au duelat  într-un meci amical cu Albania, scor 1-0.

Plecarea din România i-a scăzut cota

Cota lui Cosmin Matei a scăzut radical de la plecarea din România. În perioada în care evolua pentru Dinamo București era cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro, în 12 iunie 2014, iar acum a ajuns al 100.000 de euro, toate acestea după ce în 3 ani și 8 luni a jucat în 64 de meciuri și a dat 7 goluri.

ADVERTISEMENT