Fotbal intern

Noul patron al FCSB i-a hotărât soarta lui Alibec: “Nu poate rămâne!”

26.05.2018 | 13:50
Noul patron al FCSB ia hotarat soarta lui Alibec Nu poate ramane
ADVERTISEMENT

Noul patron al FCSB, Vasile Geambazi a dat un interviu eveniment pentru FANATIK.RO în care a vorbit, printre altele, şi de situaţia lui Denis Alibec. Atacantul FCSB nu este doar în dizgraţia lui Gigi Becali, ci şi a lui “Vasi” care spune că pe Alibec nu crede că îl apucă noul sezon la FCSB.

“Am văzut un articol despre Alibec, toate problemele pe care le-a făcut Alibec, da? N-ai cum să-l „omori” așa, îl vrem la națională, toată lumea îl vrea la națională, zice că-i jucător de națională, repet, n-ai cum să-l omori” așa… Calcă pe bec prea des, nu știu care este problema lui, nu-l înțeleg, dar părerea mea este în modul următor: speram cu toată inima că Alibec intră în ultimul meci, cu Astra, dă golul victoriei și luăm campionatul și toată lumea cântă și el se urcă iar în peluză ca anul trecut la meciul cu Craiova, deși n-am luat campionatul, asta speram, speram de la Alibec… Băi, măcar în ultimul ceas să faci diferența. N-ai făcut, n-ai dat… i s-au dat șanse, a fost titular… Dacă nici lui nu i s-au dat șanse… Dar, din păcate…”, a spus Geambazi pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vasi Geambazi, despre Alibec: “Calcă pe bec prea des şi strică grupul”

Geambazi a comentat şi relaţia dintre Nicolae Dică şi Denis Alibec, una care a ajuns la jigniri de ambele părţi: “N-am discutat cu Dică dacă Denis chiar i-a zis treaba aia că nu dă goluri din cauza lui. Dacă un atacant zice că antrenorul e de vină că nu dă el goluri, din punctul meu de vedere atacantul ăla n-are decât să tragă la poartă. O ceri și tragi la poartă. Atacant ești când dai goluri, fundaș ești când nu ajunge mingea la portar. Și portar ești când nu intră mingea în plasă. E foarte simplu. Sunt posturi pe care se vede imediat ineficiența. Ca atacant dacă nu dai goluri… Ca portar dacă ai luat gol poate să joace toată echipa bine, dacă ți-ai îngropat echipa, cum a fost și la meciul lui Bayern cu Real”, a şarjat “Vasi” pentru FANATIK.RO.

Concluzia patronului FCSB despre Denis Alibec este una dură spunând că el a fost adus din postură de golgheter la echipă, nu pentru a juca la amatori: “Trebuie analizat foarte atent, dar nu… nu cred că mai rămâne. Calcă pe bec, calcă pe bec prea des și strică grupul. El a venit din postura de salvator, din postura de marcator, face Alibec, drege Alibec, el e marele Alibec și, din păcate… Trebuie să înțeleagă că este o meserie bazată pe rezultate. Nu e fotbalul amical, nu jucăm la amatori”.

ADVERTISEMENT

Citeşte aici partea a II-a a interviului în care Vasile Geambazi vorbeşte despre transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj, dar şi despre cum putea să preia clubul Rapid.