Fotbal intern

Nepotul lui Becali, propunere incredibilă pentru CSA: “Haideţi să lucrăm împreună pentru Steaua!”

19.04.2018 | 18:50
Nepotul lui Becali propunere incredibila pentru CSA Haideti sa lucram impreuna pentru Steaua

“Vasile Geambazi va prelua clubul”, anunţa Gigi Becali joi seara. Omul de afaceri în vârstă de 36 de ani care are legătură cu FCSB de mai bine de 13 ani a vorbit despre preluarea echipei din Liga 1 Betano, a comentat în legătură cu lupta pe care Gigi Becali o duce cu CSA Steaua şi le-a făcut o propunere surprinzătoare oficialilor echipei din Liga 4.

Vasile Geambazi: “Nu mă deranjează că Steaua şi-a făcut echipă!”

…despre nunele Steaua şi echipa din Liga 4: “Instanţa a zis un singur lucru, că SC FCSB SA nu poate folosi numele “Steaua Bucureşti” fără acordul Ministerului Apărării Naţionale. Asta a câştigat Florin Talpan, a exclus numele “Steaua Bucureşti” din Europa şi din Liga 1, apare “FCSB” acum. Credeţi că cineva are o problemă cu formarea echipei Armatei? Că pe mine mă deranjează că Steaua îşi face echipă? Eu vreau binele fotbalului, aşa putem creşte. E greu să promoveze, fără investiţii nu poţi face asta. Sau poate că pot promova în liga a treia, dar de acolo e şi mai greu. Eu nu am FCSB 2 ca să încurc pe cineva sau ca să opresc pe aici. Eu am FCSB 2 ca să îmi cresc tinerii jucători”, a spus Vasile Geambazi, conform Prosport.

Ce zice noul patron FCSB despre dorinţa lui Becali de a încurca CSA Steaua

…de ce vrea Becali să încurce CSA Steaua: “Pentru că CSA nu a procedat corect. Să fac o paralelă. CSA e un părinte amărât care l-a dus la orfelinat pe copilul care nu a avut cu ce să-l crească. Copilul fiind secţia de fotbal. Aveau datorii la cei cu nocturna, nu mai puteau plăti jucătorii cu contracte în dolari la vremea aceea. Apoi, în 2013, când văd că Steaua a trecut pe profit… Când ne-am dus la ANAF să declarăm cei 10 milioane de euro profit, cineva a făcut scurt-circuit. Când orfanul a ajuns cineva, părinţii au zis că vor copilul înapoi. Cam asta e paralelă, e o poveste foarte tristă. N-ar fi fost frumos să existe Steaua Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti în Liga 1, două echipe tari? N-ar fi frumos ca stadionul Steuaa să nu fie demolat şi să ne trezim cu cine ştie ce ansamblu rezidenţial, răsărit dintr-odată?”

Va colabora FCSB cu CSA Steaua?

…despre posibilitatea să colaboreze cu CSA: “Totul depinde de MApN! Ei trebuie să-mi dea voie să folosesc numele Steaua. Brandul FCSB e inventat din 2008 sau 2009 de Bobby Durbac, de pe vremea în care aveam magazinul, revista cu sigla FCSB. Mergeau în paralel! Folosim acum FCSB pentru că nu am acordul MApN. Îi vor aborda pentru a primi dreptul de a folosi numele, desigur! Mi se pare normal. Toată lumea ştie cine e CSA Steaua, toată lumea ştie cine e clubul din Liga 1, nu ar exista niciun fel de confuzie.”

Mesajul lui Geambazi pentru CSA Steaua

…mesaj pentru CSA Steaua: “Haideţi să lucrăm împreună pentru numele Steaua Bucureşti, să vă ajutăm şi noi pe voi, eventual cu jucători pentru a promova până în liga a doua. Din păcate, până când nu se conving că nu pot câştiga despăgubirile de 37 de milioane, nu se poate să-i abordez. Pentru că ei se duc cu jalba în proţap la ministru şi îi zic că vor câştiga 37 de milioane”, a mai spus Vasile Geambazi, conform sursei citate mai sus.

Sursă foto: prosport