Fotbal intern

Noul plafon salarial de la FCSB: „8.000 de euro va fi cel mai mare” + cum se poate realiza transferul lui Florin Niță

05.04.2020 | 21:30
Noul plafon salarial de la FCSB 8000 de euro va fi cel mai mare  cum se poate realiza transferul lui Florin Nita
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că plafonul salarial de la FCSB va fi scăzut la 8.000 de euro, aceeași sumă pe care ar fi dispus să i-o ofere și lui Florin Niță, dorit pentru postul de portar.

Salarii scăzute la FCSB

Gigi Becali a decis înjumătățirea salariilor de la FCSB până în luna septembrie, din cauza daunelor financiare provocate de pandemia de coronavirus, dar noua politică de salarii va continua la gruparea „roș-albastră” și în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că vrea să îl transfere pe Florin Niță la FCSB, cu condiția ca portarul să accepte noul plafon salarial, de 8.000 de euro, mult sub încasările pe care portarul român le are în Cehia, la Sparta Praga.

Eu am spus că aș vrea să îl aducem pe Niță, însă doar în condițiile pe care le doresc eu. Din câte m-am informat, Niță mai are contract cu Sparta încă un an, iar el are un salariu acolo de vreo 20.000 pe lună, dacă nu și mai bine.

ADVERTISEMENT

Pe criza asta eu nu o să îi dau niciodată banii ăștia, iar împrumuturile nu prea le agreez pentru că ăia de Praga nu sunt proști să îi țină și ei din salariu.

Lor le-ar conveni să îl iau eu împrumut și să rămân pe cap cu salariul lui Niță, dar nu se poate așa pentru că la mine cam 8.000 de euro pe lună o să fie acum cel mai mare salariu la echipă, după ce băieții au acceptat înjumătățirea salariului.

ADVERTISEMENT

Pe perioada asta de criză, lui Niță cam banii ăștia pot să îi dau, dar cel mai bine ar fi să vină liber de contract. Apoi, după ce trece criza vom mări din nou salariile la toată lumea”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

Florin Niță, înlocuitorul lui Cristi Bălgrădean

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Florin Niță după ce Cristi Bălgrădean, titularul postului de portar la FCSB în ultimele sezoane, a ales să semneze pentru sezonul viitor, din postura de jucător liber de contract, cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Bălgrădean, soluțiile lui Bogdan Vintilă sunt tinerii Andrei Vlad, 20 de ani, Toma Niga, 19 ani, și Ștefan Târnovanu, 19 ani, care se va alătura lotului de la FCSB în vară, după transferul de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT