Sport

Noul președinte DDB, mesaj optimist pentru membrii cotizanți: „Vom putea spune că avem un Dinamo”

Eduard Gălan, noul președinte al programului Doar Dinamo București, promite să reinventeze clubul din Ștefan cel Mare. Liderul DDB le-a transmis tuturor membrilor un mesaj ferm.
18.08.2022 | 14:41
Noul presedinte DDB mesaj optimist pentru membrii cotizanti Vom putea spune ca avem un Dinamo
Noul președinte DDB, mesaj optimist pentru membrii cotizanți: „Vom avea putea spune că avem un Dinamo”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eduard Gălan este noul președinte al programului DDB. Membrul DDB Brașov l-a învins fără drept de apel pe celălalt candidat, Dragoș Sterpu, cu un procent de peste 70 la sută din voturi. După câștigarea alegerilor, Gălan a oferit un interviu exclusiv pentru FANATIK, în care și-a expus planurile mărețe pe care le are în „Groapă”.

Ce mesaj le-a transmis președintele Eduard Gălan membrilor cotizanți din programul DDB

La scurt timp după ce a devenit noul președinte al programului Doar Dinamo București, Eduard Gălan le-a transmis și câte un mesaj personal membrilor cotizanți. Nou lider DDB le-a mulțumit fanilor pentru devotamentul de care au dat dovadă încă de la înființarea programului și le-a promis acestora că va face tot ce îi stă în putere pentru a salva clubul roș-alb.

ADVERTISEMENT

„În primul rând doresc să te felicit personal pentru implicarea ta în programul Doar Dinamo București în toți acești ani și să te asigur că începând de azi, drumul acesta nu îl vei mai parcurge singur.

Responsabilitatea mea se va îndrepta în primul rând către tine, astfel încât să simți că părerea ta este ascultată, analizată și că cea mai bună variantă a ei va conta. Vom putea să realizăm tot ceea ce ne-am propus doar împreună, fiecare cu ce are mai bun de oferit.

ADVERTISEMENT

Vom avea alături și alți dinamoviști ca tine iar la final, vom putea spune ca avem un Dinamo al nostru, al suporterilor. Îmi doresc din toată inima sa reușim să ducem la bun sfârșit majoritatea task-urilor propuse, să redresam Programul DDB și să salvăm Dinamo!

Din acest motiv sunt aici. Oricând poți conta pe sprijinul meu. Susținându-ne reciproc, vom reuși!”, a fost mesajul transmis de Eduard Gălan.

ADVERTISEMENT

Pe plan sportiv, Dinamo nu are cel mai strălucit început de sezon în Liga 2 Casa Pariurilor. „Câinii roșii” evoluează pentru prima dată în cei 74 de istorie în eșalonul secund și, după două etape, au doar trei puncte.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a jucat până acum cu două nou promovate, Progresul Spartac și Oțelul Galați. Roș-albii i-au învins pe bucureșteni cu 1-0, dar au pierdut în fața fotbaliștilor pregătiți de Dorinel Munteanu, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

Ce transferuri au mai făcut „câinii roșii”

După eșecul de la Galați, dinamoviștii s-au mișcat rapid și au efectuat două transferuri. Este vorba despre Lamine Ghezali și Quentin Bena, care ar putea debuta în partida de sâmbătă, din deplasare, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

„Nu am avut extraordinar de mult timp și îi rog pe fani să fie răbdători. Ovidiu e ultimul antrenor venit la o echipă din Liga 2. Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri, doi sau trei și promitem că vom arăta mai bine de săptămâna viitoare. Eu sper să mai facem patru transferuri”, a declarat administratorul special Vlad Iacob, după Dinamo – Oțelul 1-3.

ADVERTISEMENT