Fotbal intern

Noul RAPID, condus de mari rapidişti. Va juca din nou cu Steaua!

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunţat că a stabilit organigrama noului club de fotbal Rapid, care a obţinut dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la...
Autor: Silviu Ghering | 10.08.2017 | 14:34
Noul RAPID, condus de mari rapidişti. Va juca din nou cu Steaua!

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunţat că a stabilit organigrama noului club de fotbal Rapid, care a obţinut dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare.

„Aşa cum am promis, din noua echipă de conducere a clubului de fotbal fac parte numai rapidişti. Daniel Niculae va fi preşedintele clubului, Daniel Pancu, director tehnic, Marius Măldărăşanu, antrenor, iar Ovidiu Burcă, director general sau manager. Îi vom prezenta pe toţi oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la Primărie în 21 august”, a spus Daniel Tudorache pentru AGERPRES.

Primarul nu s-a înţeles cu AFC Rapid şi Mişcarea CFR

„Am discutat cu AFC Rapid şi cu Mişcarea CFR, dar nu ne-am înţeles. Pretenţiile erau mari şi nu avea rost. Am înfiinţat o nouă entitate sportivă care va folosi mărcile şi sigla FC Rapid. Am semnat şi contractul de închiriere a mărcilor cu societatea în insolvenţă, acesta este valabil până la licitaţia care va avea loc în toamnă. Atunci vom cumpăra mărcile şi palmaresul şi totul va fi în regulă”

Rapid va juca cu Steaua!

„Am vorbit la AMFB, acum se fac toate procedurile, cu acte şi tot ce este nevoie. Vom juca în Liga a IV-a, la fel ca echipa celor de la Clubul Sportiv al Armatei”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!