Nicio categorie

Vincenzo Nibali cîştigă cu STIL ultima etapă din Pirinei

Vicenzo Nibali continuă evoluţia extraordinară din această ediţie a Turului Franţei cu o nouă victorie de etapă, a 4-a în acest tur. Italianul a cîştigat etapa a 18-a, ultima din Pirinei,...
Autor: Marian Popovici | 24.07.2014 | 23:52
Vincenzo Nibali cîştigă cu STIL ultima etapă din Pirinei

Vicenzo Nibali continuă evoluţia extraordinară din această ediţie a Turului Franţei cu o nouă victorie de etapă, a 4-a în acest tur. Italianul a cîştigat etapa a 18-a, ultima din Pirinei, care s-a încheiat pe legendara căţărare, Hautacambe. Pe locul secund au venit Thibaut Pinot şi Rafal Majka, care şi-a asigurat tricoul alb cu buline roşii pentru cel mai bun căţărător. 

În clasamentul general, Nibali are un avans monstru, de 7 minute şi 10 secunde faţă de ocupantul locului secund, Thibaut Pinot. Francezii au motive de mîndrie pentru că ocupanţii poziţiilor a doua şi a treia în clasamentul general sînt francezi: Pinot şi Jean-Christophe Peraud. Asta după ce spaniolul Alejandro Valverde a pierdut 1:59 faţă de Nibali în această etapă.

Vicenzo Nibali este aproape de prima victorie în Turul Franţei, doar un accident mai poate să îl oprească din drumul spre victoria finală.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!