Leo Messi a făcut anunţul! Revine pentru a-şi îndeplini marele vis

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
13/08/2016, 14:40
Leo Messi a făcut anunţul! Revine pentru a-şi îndeplini marele vis

UPDATE 13.08, ora 14:40 / Leo Messi a făcut anunţul mult aşteptat, acela că revine la echipa naţională.

„Fotbalul din Argentina are multe probleme şi nu vreau să creez încă una. Mereu am avut intenţii bune, aşa că nu vreau să fac rău. Fotbalul din Argentina trebuie să renască, iar eu nu vreau să stau pe margine şi să critic, ci să am o contribuţie directă”, a afirmat Lionel Messi.

„După acea finală mi-au trecut multe lucruri prin cap şi m-am gîndit serios la retragere, dar iubesc prea mult această ţară, precum şi tricoul naţionalei. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care şi-au dorit să continui să joc pentru Argentina şi sper să îi fac fericiţi cât mai repede”, a mai declarat Messi.

–––––––––––––––––––––––––––

Mundo Deportivo a anunţat că Leo Messi este gata să revină la naţionala Argentinei, după discuţia pe care a avut-o cu noul selecţioner al pumelor, Edgardo Bauza. Messi a recunoscut că declaraţiile sale, conform cărora timpul său la echipa naţională a trecut, a fost spusă doar la nervi şi că este gata să accepte orice convocare pe viitor.

Marele obiectiv al lui Leo Messi rămîne cîştigarea titlului mondial, în Rusia, în 2018. Argentina a pierdut în faţa Germaniei finala din 2014.


Edgardo Bauza, noul selecţioner al Argetninei, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre şansele ca Leo Messi să revină la lotul “pumelor” şi a precizaz că are convingerea că se va putea baza, în curînd, pe starul Barcelonei.

“Sînt foarte optimist în ceea ce-l priveşte pe Leo Messi, chiar convins că el revine la echipa naţională. O să merg la Barcelona pentru a discuta cu Leo. Vreau să îi explic concepţia mea despre fotbal şi să vorbim despre planurile la echipa naţională”, a explicat Edgardo Bauza, care a asigurat că Higuain, Tevez şi Aguero vor fi şi ei în continuare în lotul Argentinei.

Edgardo Bauza nu a antrenat niciodată în Europa, iar sezonul trecut a fost la cîrma celor de la Sao Paulo, în Brazilia. A terminat sezonul trecut pe locul 4, iar în noua stagiune era doar pe 10 cu Sao Paulo, după 17 etape. În Argentina le-a pregătit pe San Lorenzo, Colon şi Rosario. A mai fost antrenor la Quito, Columbia, dar şi la Al Nasr, în Arabia Saudită.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×