Life

Noul serial cu care Pro TV vrea să cucerească audiențele. Fanii “Clanul” îl vor adora. George Mihăiță și Șerban Pavlu vor juca în el

Noul serial prin care Protv vrea să cucerească publicul român. Fanii ”Clanul” vor fi entuziasmați. Actorii George Mihăiță și Șerban Pavlu, printre personaje.
24.06.2024 | 15:15
Noul serial cu care Pro TV vrea sa cucereasca audientele Fanii Clanul il vor adora George Mihaita si Serban Pavlu vor juca in el
Au început filmările pentru noul serial. Sursa foto: facebook, youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Protv pregătește un nou serial pentru publicul român. După ce s-au observat cifrele mari de audiență pentru pelicula ”Clanul” se va încerca din nou a se capta atenția telespectatorilor, printr-o producție în care vor juca îndrăgiții actori George Mihăiță sau Șerban Pavlu.

Noul serial care fi difuzat pe Protv

Serialul este o continuare a ”Clanul” și deja se fac filmările. Pelicula este intitulată ”Tătuțu”, în care actor principal va fi George Mihăiță. Acțiunea va fi foarte interesantă, căci se vor reda secvențe de acum două decenii, de dinainte de evenimentele Clanului.

ADVERTISEMENT

Întâmplările vor fi specifice începuturilor anilor 2000, iar actorii, imaginile și anumite evenimente vor fi adaptate după acea perioadă, când România cunoștea ascensiunea unui nou secol, XXI, și încă redescoperea libertatea de după comunism.

Reprezentanții serialului sunt și ei curioși de ceea ce va rezulta. Până atunci, se depune muncă și se încearcă a nu se scăpa niciun detaliu. Asta și pentru că se dorește retrăirea sentimentelor de odinioară, când unii dintre telespectatori erau copii.

ADVERTISEMENT

”Reacția telespectatorilor a fost pe măsura a ceea ce „Clanul” a dorit să transmită, iar felul în care ei au devenit fani ai serialului și au îndrăgit personajele ne-a făcut să vrem să continuăm, dar nu oricum, ci cu începutul!

Alături de Anghel, Lia și echipa din spate, care ne-a devenit familie, demarăm o nouă producție care implică foarte multe lucruri – imagine, look, locații, haine, recuzită – toate de acum 20 de ani, plus alte lucruri pe care le veți descoperi pe parcurs. Noi am dat astăzi primul rec și abia așteptăm să vedeți rezultatul”, a declarat Delia Mihai, Head of Fiction Production Pro TV.

ADVERTISEMENT

Serialul ”Tătuțu” se promite a fi unul memorabil

Tot în noua poveste, din anii 2000, vom afla cum a ajuns Costoiu să aibă propria brigadă sau cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru să fie în fruntea Clanului. Nu în ultimul rând, vom descoperi și cine l-a ajutat să se numească ”Tătuțu”.

”Ne bucurăm de fiecare dată atunci când publicul primește programele noastre cu atât de multă pasiune, pentru că, pe lângă audiențele care au clasat serialul în topul preferințelor celor de acasă, oamenii au creat o conexiune cu personajele.

ADVERTISEMENT

Oamenii au trăit fiecare minut de difuzare, lucru care nu poate decât să ne arate, încă o dată, că ceea ce facem ajunge la inimile telespectatorilor”, a spus și Antonii Mangov, Programming Director Protv.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici