Life

Noul serial “Rebelde” de pe Netflix, cu fiul Barbarei Mori în distribuție. Ce rol joacă Sergio Mayer Mori

Fiul Barbarei Mori este actor în noul serial “Rebelde”, care a avut premiera pe Netflix la începutul acestui an. Ce rol interpretează Sergio Mayer Mori?
28.01.2022 | 15:27
Noul serial Rebelde de pe Netflix cu fiul Barbarei Mori in distributie Ce rol joaca Sergio Mayer Mori
Noul serial Rebelde de pe Netflix, cu fiul Barbarei Mori în distribuție. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sergio Mayer Mori, fiul Barbarei Mori (43 de ani), face parte din distribuția noului serial “Rebelde”. Acesta a avut premiera pe Netflix la începutul acestui an și se bucură deja de succes pe platforma de streaming.

Fiul celebrei actrițe are 23 de ani și îi calcă pe urme mamei sale, celebră datorită telenovelei “Rubi” (2004).

ADVERTISEMENT

Noul serial spune povestea tinerilor de la o școală prestigioasă, Elite Way. Este bazat pe telenovela originală “Rebelde”, difuzată în perioada 2004 – 2006.

Fiul Barbarei Mori joacă în noul serial “Rebelde” de pe Netflix

Serialul “Rebelde” a avut premiera pe Netflix la începutul anului 2022 și este un spin-off al telenovelei omonime, difuzate în 2004.

ADVERTISEMENT

Elevii școlii Elite Way revin în atenția fanilor, însă de data aceasta îmbrăcați în alte uniforme. Din distribuția serialului face parte și fiul Barbarei Mori, Sergio Mayer, care îl interpretează pe Esteban.

Tânărul de origine mexicană și-a început cariera ca model și cântăreț, fiind un solist foarte talentat. Sergio Mayer și-a demonstrat și talentul de actor în serialul de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după premiera noului serial, au început deja să apară comparații între acesta și telenovela din 2004, însă fanii așteaptă noi episoade pentru a vedea prin ce se diferențiază de cel original.

Sergio Mayer Mori a recunoscut că urăște formația RBD, iar fanii din toată lumea au fost surprinși de această declarație. Ulterior, tânărul actor a realizat această greșeală, după care și-a cerut scuze pentru această afirmație.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să învăț lecția umilinței zilele acestea, asta din cauza atitudinii mele arogante și din pricina cuvintelor pe care le-am folosit. Din toată inima mea, îmi cer scuze.”, a declarat actorul, notează libertateapentrufemei.ro.

Sergio Mayer Mori
Sergio Mayer Mori, fiul Barbarei Mori. Sursa foto: Instagram

Sergio Mayer Mori a devenit tată la 18 ani

Actrița originară din Uruguay, care i-a dat viață lui Rubi în telenovela mexicană cu același nume, în 2004, este mândră de fiul ei și de succes pe care îl are datorită noului serial “Rebelde”.

Tatăl tânărului actor este Sergio Mayer, cu care Barbara Mori a fost căsătorită timp de trei ani.

Celebra actriță a devenit bunică la doar 38 de ani. La vârsta de 18 ani, fiul Barbarei Mori a devenit tatăl unei fetițe, Mila Mayer Subtil, născută pe 21 noiembrie 2016.

Mila este fiica Sergio Mayer Mori cu actrița Natalia Subtil, care este cu zece ani mai în vârstă decât el. La scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume, cei doi s-au despărțit.

Din fericire, au rămas în relații bune pentru ca fetița lor să se bucure de atenția ambilor părinți. Micuța locuiește alături de mama ei în acest moment, căreia îi poartă și numele.

Din 2017, Sergio Mayer Mori este împreună cu fotomodelul mexican Raquel Chavez. Cei doi postează des imagini împreună pe rețelele de socializare.

După ce Sergio Mayer a făcut declarațiile controversate despre RBD, iubita lui a declarat că îi plăcea foarte mult grupul, pe care îl cunoaște din 2004.

Fiul Barbarei Mori a apărut și în “Viento en contra”, unde a jucat alături de mama lui.

ADVERTISEMENT
Tags: