Life

Noul serial TV cu care Pro TV dă lovitura Antenei 1. Ce mare actor român ar putea juca în el

Noua producție cu care Pro TV îi ia fața rivalei sale, Antena 1. Ce artist român important ar putea să se afle în distribuție.
07.06.2023 | 15:23
Noul serial TV cu care Pro TV da lovitura Antenei 1 Ce mare actor roman ar putea juca in el
Noua producție cu care Pro TV îi ia fața rivalei sale, Antena 1. Ce artist român important ar putea să se afle în distribuție. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Noul serial TV cu care postul din Pache Protopopescu dă lovitura celui din Ion Mihalache. Ce mare actor român ar putea juca în el. E apreciat de multă lume. Pelicula urmează să apară pe micile ecrane peste numai câteva luni.

Noua producție cu care Pro TV îi ia fața rivalei sale, Antena 1. Ce artist român important ar putea să se afle în distribuție

Noua producție cu care Pro TV îi ia fața rivalei sale, Antena 1, se numește Groapa. Serialul este bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya. În momentul de față producătorii au dat start filmărilor.

ADVERTISEMENT

Primele episoade ale peliculei vor putea fi vizionate de oameni începând din toamna lui 2023. Potrivit click.ro, un artist român important ar putea să se afle în distribuție. Mai exact, este vorba de Marius Manole.

Renumitul actor nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului. Vedeta are un contract semnat cu Teatrul Național din București încă din anul 2002 și a mai făcut parte din echipa de la Pro TV, unde a avut o emisiune online.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil artistul va face dezvăluiri în perioada următoare despre serialul Groapa care are un scenariu incredibil. Telespectatorii vor avea șansa să descopere o imagine realistă și dură a mafiei prin intermediul relațiilor de familie, dragoste și alte probleme.

Marius Manole ar putea juca în serialul Groapa de la Pro TV
Marius Manole ar putea juca în serialul Groapa de la Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Groapa, noul serial de la Pro TV

„După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare.

ADVERTISEMENT

Va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director, pentru protv.ro.

Millo Simulov, Creative Producer, se arată încântat de noul serial, Groapa, încă după primele zile de filmări. Multe dintre scene au loc la malul Dunării, în Giurgiu, într-un loc plin de istorie, patină și poezie.

ADVERTISEMENT

Oamenii vor descoperi prin intermediul acțiunilor o producție încărcată de tensiune, suspans și iubire. În plus, românii au posibilitatea să fie ”părtași” la o lume de familie cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc.

ADVERTISEMENT
Tags: