Life

Noul sezon Asia Express ar putea fi amânat din cauza pandemiei: „Dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi”

22.05.2020 | 19:08
Noul sezon Asia Express ar putea fi amanat din cauza pandemiei Daca nu se deschid granitele nu ai cum sa filmezi
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a trecut nici măcar o lună de când sezonul trei al emisiunii Asia Express și-a desemnat fericiții câștigători, pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea, fanii așteaptă cu nerăbdare startul unei noi aventuri. Pregătirile sunt în toi, însă pandemia de coronavirus împiedică startul filmărilor, așa că producătorii nu exclud ca acestea să se amâne până la anul.

Noul sezon Asia Express ar putea fi amânat. Pandemia împiedică filmările

Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia.

ADVERTISEMENT

Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct”, au dezvăluit pentru click.ro surse din cadrul echipei de producție a realityshow-ului difuzat de Antena 1. Vestea i-a întristat atât pe fani, cât și pe Gina Pistol, care abia aștepta să revină pe meleagurile asiatice pentru o nouă rundă de provocări.

Gina Pistol este gata să concureze la Asia Express. Ce calități ar trebui să aibă partenerul său

Ba mai mult, frumoasa blondină se gândea foarte serios să renunțe la rolul de prezentator TV și să intre pe traseu, alături de ceilalți concurenți. Nu de alta, dar adoră senzațiile tari și este foarte încrezătoare în forțele proprii. Știe, însă, că nu poate reuși fără un partener pe măsură.

ADVERTISEMENT

Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi…

Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită.

ADVERTISEMENT

Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile.

 Însă cred că mi-ar fi fost greu cu cazarea, recunosc. În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au.

ADVERTISEMENT

Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării”, a dezvăluit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT