ADVERTISEMENT
Life

Noul sezon Asia Express este confirmat oficial. Pe ce traseu istoric vor concura participanții

Autor: Andreea Stanaringa | 17.05.2021 | 14:44
Noul sezon Asia Express este confirmat oficial. Pe ce traseu istoric vor concura participanții
Noul sezon Asia Express este confirmat oficial. Pe ce traseu istoric vor concura participanții. Sursa foto: captură YouTube

Noul sezon Asia Express este confirmat oficial, iar participanții vor concura pe un traseu istoric spectaculos. Reality show-ul de la Antena 1 revine pe micile ecrane cu sezonul patru. 

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai dure reality show-uri din România este gata să-i încânte pe telespectatori cu noi concurenți și cu experiențe inedite, exact ca până acum.

Asia Express nu a fost filmat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus, însă acum restricțiile de circulație nu mai sunt atât de dure, așa că viitorii concurenți își pot pregăti bagajele.

Noul sezon Asia Express este confirmat oficial. Pe ce traseu istoric vor concura participanții

Traseul pe care vor concura participanții poartă numele de „Drumul Împăraților”, care va începe în Turcia și va continua în Georgia și Azerbaijan. Destinațiile următoare vor fi anunțate ulterior.

ADVERTISEMENT

În noul sezon, concurenții vor avea de respectat aceleași reguli ca în edițiile precedente. Aceștia vor avea un dolar pe zi și trebuie să se descurce pe cont propriu, să-și găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Participanții vor ieși din zona de confort și se vor descurca cu puține resurse, vor depăși barierele culturale și lingvistice și vor avea de trecut prin anumite probe.

Premiul final este în valoare de 30.000 de euro, însă cele nouă perechi care vor participa la acest sezon au un drum lung de parcurs până acolo.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru sezonul patru vor începe chiar de luna aceasta, iar în curând vom afla și cine prezintă show-ul, acum că Gina Pistol a născut și nu poate lipsi atât de mult timp de acasă.

Asia Express – Drumul Împăraților va fi un sezon plin de aventură și adrenalină pentru cei care au curaj să încerce o astfel de experiență.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu, una dintre concurentele noului sezon Asia Expres

Alexandra Ungureanu este una dintre concurentele care va participa la cel de-al patrulea sezon al îndrăgitului reality show.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities” a semnat cu cei de la Antena 1 și va face echipă cu mama ei, Anca, după cum au aflat recent sursele FANATIK.

ADVERTISEMENT

Printre numele care s-ar afla pe lista prezentatorilor pentru acest sezon sunt Dorian Popa, Liviu Vârciu, Speak și Răzvan Fodor, însă nu a fost făcut niciun anunț oficial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!