Life

Noul sezon Chefi la Cuțite, schimbare radicală. În ce zile și la ce ore va fi difuzată emisiunea la Antena 1

24.02.2021 | 16:48
Noul sezon Chefi la Cutite schimbare radicala In ce zile si la ce ore va fi difuzata emisiunea la Antena 1
ADVERTISEMENT

Noul sezon „Chefi la Cuțite” va începe curând, iar telespectatorii vor observa o schimbare radicală al show-ului culinar de la Antena 1. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin pe micile ecrane, spre bucuria fanilor. 

Prima ediție a show-ului va fi difuzată în această duminică, pe 28 februarie, de la ora 20:00, în locul emisiunii „iUmor”. Sezonul 9 aduce o schimbare majoră în grila de programe, pentru că emisiunea de umor nu va mai fi duminica, ci miercurea de la 20:30.

ADVERTISEMENT

Cât despre cooking show-ul preferat al românilor, acesta va putea fi urmărit trei zile pe săptămână: duminica, de la 20:00, iar lunea și marțea de la 20:30.

Noul sezon Chefi la Cuțite, schimbare radicală. În ce zile și la ce ore va fi difuzată emisiunea la Antena 1

În această duminică, fanii emisiunii „Chefi la Cuțite” vor putea urmări primul episod al noului sezon, de la ora 20:00. Cei trei chefi vor reapărea la TV împreună cu gazda show-ului, Gina Pistol, care a fost nevoită să meargă la filmări însărcinată.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare va avea un ajutor în acest sezon. Este vorba de Speak, care va fi co-prezentatorul emisiunii, alături de iubita lui Smiley. Cântărețul a fost informat de către Gina Pistol în legătură cu toate aspectele și are rolul de a sta alături de susținătorii concurenților atunci când aceștia ajung în fața juraților.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

ADVERTISEMENT

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Speak
Speak va prezenta Chefi la Cuțite alături de Gina Pistol. Sursa foto: paginademedia.ro

Totodată, Speak le va dezvăui telespectatorilor diverse curiozități din culisele emisiunii, în cadrul unui proiect online. Aceștia vor putea vedea cum se desfășoară pauzele și ce se mai întâmplă pe platoul de filmare.

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc., pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări”, a adăugat Speak.

Cine este cel mai bine plătit dintre cei trei jurați

Sorin Bontea câștigă cel mai bine de pe urma unui sezon „Chefi la Cuțite”. Pentru cele trei luni de filmări pentru fiecare sezon al celebrului show, fiecare jurat câștigă mii de euro.

Din moment ce este unul dintre cei mai buni bucătari din România, aflându-se în top cinci, și are vizibilitate mare, Sorin Bontea are un salariu de 10.000 de euro pe sezon.

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, este informația dezvăluită de sursele impact.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: