Life

Noul sezon Cronica Cârcotașilor aduce o schimbare importantă pentru Șerban Huidu. De ce nu va mai prezenta celebra emisiune

Se pregătește o schimbare radicală la celebra emisiune Cronica Cârcotașilor. Aceasta nu va mai fi difuzată miercuri seara așa cum s-a întâmplat de mai bine de 20 de ani.
01.09.2021 | 12:18
Noul sezon Cronica Carcotasilor aduce o schimbare importanta pentru Serban Huidu De ce nu va mai prezenta celebra emisiune
ADVERTISEMENT

Prima Tv a decis să facă o schimbare importantă în grila de toamnă. Cronica Cârcotașilor, emisiune care se difuza miercuri seara va putea fi urmărită vineri, tot de la ora 20.00.

Șerban Huidu a anunțat încă din această primăvară că nu va mai prezenta emisiunea asumându-și doar rolul de producător, cum a fost de altfel în toți acești ani.

ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul 44 va fi prezentat de Ioana Petric și Codruț Kegeș (Dezbrăcatu).

Noul sezon Cronica Cârcotașilor aduce o schimbare importantă pentru Șerban Huidu

Șerban Huidu anunța în urmă cu câteva luni că nu va mai prezenta Cronica Cârcotașilor. A decis să fie doar producătorul emisiunii de satiră, cum a fost în cei 20 de ani de când a apărut această producție. Sezonul 44 va fi prezentat de Codruț Kegeș și Ioana Petric. De asemenea fanii emisiunii vor putea vedea și o nouă bebelușă.

Prima Tv anunță și o altă schimbare importantă. Potrivit Paginademedia.ro, emisiunea nu va mai fi difuzată miercurea, așa cum s-a întâmplat până acum, ci vineri. Ora rămâne aceeași, 20.00. Acest tronson este foarte disputat vinerea având în vedere că postul Pro Tv se va difuza Superstar, iar  Antena 1, X Factor.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a explicat de ce a fost făcută această schimbare.

“A fost decizia postului, noi o respectăm și vom face emisiunea”, a declarat pentru Paginademedia.ro Șerban Huidu,

Premiera noului sezon are loc vineri, 17 septembrie, de la ora 20.00.

Cronica Cârcotașilor a ajuns la sezonul 44

Celebra emisiune a debutat în anul 2000 și a devenit un brand de televiziune. Timp de 11 ani a fost prezentată de Șerban Huidu și Mihai Găinusă. În primăvara anulul 2011, Huidu a fost înlocuit de Oana Ioniță, după ce a suferit un accident la ski. După ce și-a revenit, acesta s-a întors la pupitrul emisiunii. În toamnă a fost înlocuit din nou, fiind implicat într-un grav accident rutier. A rămas însă producătorul show-ului.

ADVERTISEMENT

Formula de prezentatori aleasă a fost Mihai Găinușă – Codruț Kegeș. În 2014 au avut loc alte schimbări după plecarea lui Mihai Găinușă. După mai bine de patru ani Huidu a decis să revină ca prezentator, împreună cu Ioana și Codruț.

Celebra emisiune a fost prezentată un sezon și de Cristian Hrubaru, care a avut-o parteneră pe Ioana.

ADVERTISEMENT