Video. Au coborât la munca de jos! Cum au ajuns Kane şi Lloris pe şantier

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
14/03/2018, 13:26
Video. Au coborât la munca de jos! Cum au ajuns Kane şi Lloris pe şantier GALERIE FOTO

Noul stadion al lui Tottenham Hotspur începe să prindă contur, iar vedetele lui Mauricio Pochettino abia aşteaptă ziua când vor juca pe arena din nordul Londrei. Înainte de meciul cu Bournemouth din weekend, Harry Kane şi Hugo Lloris au vizitat şantierul noii arene. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Abia aştept să intru pe acest teren. Sper că voi marca pentru a-i face fericiţi pe fani. Nu este prea departe acest moment. O să fie cu siguranţă extraordinar”, a declarat Harry Kane după ce a vizitat şantierul noului stadion.

Meci de NFL pe noul stadion al lui Tottenham

Arena va fi gata în toamna acestui an, iar Tottenham Hotspur se va muta de pe Wembley, cel mai probabil, după startul sezonului în Premier League. Pe 14 octombrie este programat aici un meci de NFL, între Oakland Raiders şi Seattle Seahawks.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×