Fotbal intern

VIDEO. Noua bijuterie a Olteniei e aproape gata! Se caută echipă!

O noua construcţie este gata de a fi finalizată în Oltenia. Video cu noul stadion din Târgu Jiu pe FANATIK.RO
22.11.2017 | 22:02
VIDEO Noua bijuterie a Olteniei e aproape gata Se cauta echipa
ADVERTISEMENT

Stadionul din Târgu Jiu este gata în proporţie de 80 la sută. După ce în această lună a avut loc inaugurarea noului Oblemenco din Craiova, iată că şi noul Tudor Vladimirescu este aproape de a fi dat în folosinţă. Arena ultramodernă a oraşului lui Brâncuşi va fi inaugurată, cel mai probabil, în prima parte a anului viitor. 

Noua arenă are o capacitate de 12.500 de locuri, faţă de 9.200 cât avea vechiul stadion municipal, ridicat în anii 1960-1970. Autorităţile vor putea să folosească stadionul pentru a organiza competiţii sportive de nivel naţional şi internaţional. Este vorba de fotbal şi atletism. Terenul de la Târgu Jiu va fi omologat pentru a putea fi folosit inclusiv de echipele naţionale de fotbal, arena putând găzdui în viitor chiar şi semifinale de Europa League.

ADVERTISEMENT

Tribunele de la stadionul din Târgu Jiu sunt complet acoperite

Nocturna este ultramodernă, iar stadionul este dotat cu un ecran gigant, putând fi găzduite şi spectacole. Toate scaunele au culoarea albastru, care constrastează cu albul construcţiei. Tribunele sunt complet acoperite. Iniţial, constructorul inscripţionase scaunele cu numele celor de la Pandurii, însă apoi acesta a fost şters! 

Pandurii se află în plin proces de faliment şi este foarte posbil ca echipa fanion a oraşului Târgu Jiu să nu poată juca pe noua arenă. Astfel, rămâne de văzut ce echipă va gâzdui “bijuteria” gorjeană. O variantă aar fi fost Juventus, echipă pe care Mirel Rădoi voia să o cumpere, alături de Cosmin Olăroiu, şi să o ducă la Târgu Jiu. 

ADVERTISEMENT
Tags: