Sporturi

Noul trend în sportul mondial: „dublele” cu rola de hârtie igienică! Imagini fabuloase cu Simona Halep, Gică Hagi, Messi, Lupescu, Cristina Neagu, Ianis Hagi, Henry sau Ramos. VIDEO

20.03.2020 | 21:53
Noul trend in sportul mondial dublele cu rola de hartie igienica Imagini fabuloase cu Simona Halep Gica Hagi Messi Lupescu Cristina Neagu Ianis Hagi Henry sau Ramos VIDEO
ADVERTISEMENT

Mulți dintre foștii sau actualii mari sportivi se află în case, în autoizolare, din cauza pandemiei de coronavirus, iar timpul liber, apărut după suspendarea competițiilor, a adus la apariția unui nou trend în mediul online: „dublele” cu rolele de hârtie igienică. După Lionel Messi sau Sergio Ramos, challenge-ul a fost acceptat și de Gică și Ianis Hagi, Simona Halep, Thierry Henry sau Ionuț Lupescu.

Ianis Hagi nu impresionează doar cu mingea la picior

Lionel Messi a fost printre primii mari sportivi care au contribuit la viralizarea noului challenge. Însă, dacă mingea reușește să o țină perfect la picior și să realizeze procedee tehnice ce par imposibile, rola de hârtie igienică a părut că îi pune ceva probleme.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, totuși, este la un nivel inferior celul al lui Lionel Messi, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai planetei în ultimul deceniu, Ianis Hagi a arătat, cu rola de hârtie igienică la picior, că are o tehnică ieșită din comun.

Provocat de Ianis, Gică Hagi a răspuns afirmativ noului challenge și a adus aminte de perioada în care impresiona cu mingea la picior la Steaua, Real Madrid, Barcelona sau Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu, fost coechipier al lui Gheorghe Hagi în naționala României, a avut una dintre cele mai speculoase execuții.

Simona Halep, tehnică nu doar cu racheta

Simona Halep s-a alăturat noului trend apărut în rândul sportivilor și a arătat că nu posedă tehnică doar cu racheta de tenis, cum a făcut-o și cu alte ocazii.

ADVERTISEMENT

‪Challenge accepted ??‬‪Stay home and stay safe everyone ?‬

Posted by Simona Halep on Friday, March 20, 2020

Cristina Neagu, o altă sportivă care excelează cu mingea în mână, a completat cu succes noua provocare.

Chiar dacă nu a respectat provocarea, care impunea cel puțin 10 „duble” cu rola de hârtie, preluarea și „șutul” reușite de Thierry Henry s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, fotbalist cunoscut pentru tehnica peste medie, în special pentru postul de fundaș central, a intrat, de asemenea, în noul trend din mediul online.

ADVERTISEMENT