GALERIE FOTO / Noul TREND în modă! ADIO lenjerie INTIMĂ

Controversat, dar extrem de sexy aşa se anunţă noul trend de la Hollywood, care le provoacă pe vedete să renunţe la lenjerie intimă atunci când poartă rochii riscante. Hot!...
01.02.2015 | 13:42
GALERIE FOTO  Noul TREND in moda ADIO lenjerie INTIMA

Controversat, dar extrem de sexy aşa se anunţă noul trend de la Hollywood, care le provoacă pe vedete să renunţe la lenjerie intimă atunci când poartă rochii riscante. Hot!

Modelul brazilian Alessandra Ambrosio a apărut la ACRIA Holiday Dinner într-o rochie creată de Alexandre Vauthier care pur şi simplu le-a tăiat bărbaţilor. Şi aceasta s-a datorat nu numai despicăturii generoase care îi lăsa la vedere picioarele interminabile, ci şi faptului că toţi au rămas cu întrebarea: purta sau nu lenjerie intimă.

1
Modelul Anja Rubik a dat dovadă şi de mai multă îndrăzneală pe covorul roşu la Gala Met. Rochia, semnată de Anthony Vaccarello, a oferit privirii cu mult mai mult decât ar fi îndrăznit să spere unii. Ţinuta, concepută doar pentru “poză” pe covorul roşu, nu a lăsat loc nici unui dubiu: modelul nu purta nimic pe sub.

2
Chiar dacă Karlie Kloss nu se dovedeşte mereu inspirată în alegerea ţinutelor, acest outfit sexy, creat de Azzedine Alaia, asociat cu bijuterii Chopard, a fost apreciat de toţi cei prezenţi, ba chiar a primit aprecieri şi din partea criticilor de modă pentru curaj.

34
Apariţia polonezei Joanna Krupa la un eveniment monden, într-o creaţie Michael Costello, i-a făcut pe mulţi să exclame că o asemenea ţinută are nevoie şi de un adevărat comando de bodyguarzi. Se mai îndoieşte cineva că vedeta a fost în centrul atenţiei?

5

Rita Ora s-a asigurat că va avea una dintre cele mai vizibile apariţii pe covorul roşu la Premiile MTV Video Music Awards cu rochia roşie, din mătase, semnată Donna Karan cu spatele gol, bretele subţiri şi despicătura înaltă pe picior. Dezbaterea privind absenţa lenjeriei intime a fost atenuată de cea iscată de faptul că Rita a avut o manichiură de…56.000 de dolari.

6

Desuurile s-au dovedit şi ele accesoriile la care se poate renunţa fără regrete, atunci când vrei să şochezi. Iar pentru Paris Hilton, care şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o rochie cu despicături mai mult decât generoase, apariţia pe prima pagină a revistelor de scandal este o a doua natură.

Sursă: www.unica.ro

 

Tags: