Premier League

Cum se umple berea pe noul White Hart Lane, plus alte curiozități privind stadionul de 1 miliard de euro al lui Tottenham. Video

04.04.2019 | 13:10
Cum se umple berea pe noul White Hart Lane plus alte curiozitati privind stadionul de 1 miliard de euro al lui Tottenham Video
Noul White Hart Lane are mai multe atracții pentru fani

Tottenham Hotspurs a debutat pe noul „White Hart Lane”, la mai multe luni după ce ar fi trebuit să fie inagurat. Stadionul cu o capacitate de peste 62.000 de locuri a fost însă o încântare pentru fani, prin felul în care arată arena care a costat 1 miliard de euro. Unii microbiști au fost însă încântați de anumite gadget-uri care au o legătură… mai puțin directă cu fotbalul.

Cum se umple halba de bere pe noul White Hart Lane

Una dintre cele mai amuzante invenții de pe noul White Hart Lane sunt cele care au legătură cu răcoritoarele. Fanii lui Tottenham au observat atunci când au fost la bar că halbele de bere au un dispozitiv uluitor. Acestea se umple invers, dinspre fundul paharului, după ce recipientul este împins într-un aparat care seamănă mai mult cu aragaz electric decât cu un bar. Berea este servită la un bar care are 64 de metri lungime, în colțul de sud-est al stadionului!

Printre alte invenții ale uriașei arene se numără și un pod pe deasupra stadionului de unde poți urmări meciul, aflat la 40 de metri deasupra gazonului. De asemenea, Tottenham se laudă cu cel mai mare fan shop din lume, în timp ce stadionul are și un hotel de 180 de camere în interior, potrivit L’Equipe. Sigla lui Tottenham are și ea dimensiuni mari. Cocoșul de pe emblemă are o dimensiune de 4,5 metri!

Son a fost cel care a înscris primul gol al lui Tottenham pe noul White Hart Lane
Son a fost cel care a înscris primul gol al lui Tottenham pe noul White Hart Lane

Opiniile fanilor privind noul White Hart Lane sunt împărțite

Părerile privind noul White Hart Lane sunt împărțite între fani. În timp ce unii au rămas impresionați de felul în care stadionul arată, alții susțin că arena „nu are suflet”.„Nu multe lucruri confirmă așteptările, dar acest stadion a făcut-o”, a spus unul dintre fanii lui Spurs, pe twitter.

Tottenham a debutat pe noul stadion cu o victorie în fața celor de la Crystal Palace, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Son și de Eriksen. Cu această victorie, Tottenham luptă în continuare pentru locurile care duc în Champions League, după ce a adunat 64 de puncte și se află pe locul 3.