Sport

Novak Boskovic, handbalistul care s-a sinucis, pasionat de arme şi vânătoare! Era proaspăt tătic! Foto

03.02.2019 | 18:19
Novak Boskovic handbalistul care sa sinucis pasionat de arme si vanatoare Era proaspat tatic Foto

Novak Boskovic, handbalistul care s-a sinucis duminică, era un mare pasionat de arme şi vânătoare. Sportivul de 29 ani a jucat la Dinamo Bucureşti în sezonul 2017-18 şi a participat în grupele Ligii Campionilor alături de “dulăi”.

Din primele informaţii din presa din Serbia, Novak Boskovic s-a sinucis în propria casă după ce şi-a tras un glonţ în cap, cu un pistol pe care îl deţinea în mod legal. Conform jurnaliştilor sârbi, soţia handalistului se află în casă în momentul în care acesta şi-a pus capăt zilelor. După prestaţiile foarte bune de la Maccabi Tel Aviv, sportivul de 29 de ani şi-a primit porecla de “Prinţul Israelului”. În septembrie 2018, Novak Boskovic devenise tată, iar pe 31 decembrie postase un mesaj emoţionant pentru fetiţa lui.

Novak Boskovic, handbalistul care s-a sinucis, pasionat de arme şi vânătoare. Ce posta pe Instagram

Novak Boskovic, handbalistul care s-a sinucis duminică, era pasionat de arme şi vânătoare. Fostul sportiv a postat mai multe fotografii în care apare ţinând în mână diverse puşti. În 2018, Novak Boskovic a mers la vânătoare în Africa, acesta postând o serie imagini de la partidele de vânătoare. VEZI IMAGINILE MAI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Novak Boskovic, handbalistul care s-a sinucis, pasionat de arme şi vânătoare. Mesaj emoţionant pentru fetiţa lui
Novak Boskovic, handbalistul care s-a sinucis, pasionat de arme şi vânătoare. Mesaj emoţionant pentru fetiţa lui

De-a lungul carierei, Novak Boskovic a jucat pentru Cimos Koper (Slovenia), Tatabanya (Ungaria), Maccabi Tel Aviv (Israel) sau Dinamo Bucureşti. Primii paşi în handbal i-a făcut la formaţia din Crvenka, oraş în care s-a sinucis duminică. Sportivul de 29 de ani a făcut parte din lotul echipei naţionale de handbal masculin a Serbiei, alături de care a participat la Campionatul European din 2016. La HC Dinamo, Novak Boskovic a jucat doar câteva luni, reuşind să marcheze zece goluri în meciurile jucate de “dulăi” în Liga Campionilor. În noiembrie 2017, handbalistul şi-a reziliat contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar într-un interviu acordat în presa din Serbia i-a criticat pe conducătorii clubului. “Despre perioada petrecută în România nu am de spus nimic pozitiv. Ei văd handbaliştii ca pe nişte muncitori în fabrică”, declara Novak Boskovic pentru srbijasport.net.