Stiri sportive

Real Madrid l-a vândut pe James Rodriguez pentru 25 de milioane de euro / Bayern și Sevilla vor avea câte 3.000 de fani la Supercupa Europei

Real Madrid la vandut pe James Rodriguez pentru 25 de milioane de euro  Bayern si Sevilla vor avea cate 3000 de fani la Supercupa Europei
ADVERTISEMENT
FANATIK îți prezintă în fiecare zi un Live Blog cu știrile sportive de ultimă oră, informații noi din sportul românesc și mondial.
Rezultate din fotbal, tenis, baschet, handbal sau din orice altă competiție sportivă le puteți afla accesând Live Blog-ul cu informații de ultimă oră.

De asemenea, tot aici găsiți și cele mai noi informații despre vedetele sportului românesc și mondial, transferuri de ultimă oră, declarații surprinzătoare sau polemici iscate între antrenori, sportivi sau conducători.

Everton l-a transferat pe James Rodriguez de la Real Madrid

UPDATE, 7 septembrie, ora 22:29 / Real Madrid l-a cedat pe mijlocașul columbian James Rodriguez la Everton pentru 25 de milioane de euro, informează Sky Sports.

Internaționalul columbian în vârstă de 29 de ani a semnat un contract pe doi ani cu drept de prelungire pentru încă unul și va lucra pentru a treia oară cu tehnicianul Carlo Ancelotti, după ce au mai fost împreună la Real Madrid și Bayern Munchen.


Bilete pentru fani la Supercupa Europei

UPDATE, 7 septembrie, ora 20:12 / UEFA a anunţat pe site-ul oficial că echipele Bayern Munchen şi FC Sevilla, care vor disputa la 24 septembrie Supercupa Europei, vor beneficia de câte 3.000 de bilete pentru suporterii lor la confruntarea de la Budapesta.

Fanii pot să se înscrie pentru obţinerea biletelor până la 9 septembrie. Apoi, în cel mult o săptămână ei vor fi notificaţi cu privire la statutul solicitării şi în cazul în care vor primi şansa de a obţine bilete, ei vor avea un termen scurt pentru a face plata online.

Preţurile biletelor sunt de 30 de euro până la 120 de euro. Meciul se va disputa pe Puskas Arena, cu începere de la ora 22:00. Stadionul va fi ocupat până la 30 la sută din capacitate. Confruntarea va fi una test în perspectiva readucerii fanilor pe stadioane.

Toţi fanii care se vor afla în tribune trebuie să se afle la cel puţin 1,5 metri distanţă unii faţă de alţii, să poarte mască tot timpul, să îşi dezinfecteze mâinile oricând este posibil, să se supună măsurării temperaturii corporale la intrarea în stadion şi să respecte locurile alocate de UEFA.

Dacă vreun fan are simptome asociate coronavirusului, el nu trebuie să vină la stadion. La Supercupa Europei vor fi invitaţi 500 de angajaţi din sistemul sanitar din Ungaria.


Accident mortal în Mehedinți. O ciclistă a decedat

UPDATE, 7 septembrie, ora 19:09 / Cristina Berna, ciclistă de top a României, a decedat după un accident foarte grav de circulație. Ciclista a fost lovită de o autoutilitară. Ea ar fi circulat pe mijlocul drumului și a ajuns sub roțile mașinii. Șoferul implicat în accident nu consumase băuturi alcoolice.


Mihai Butean a fost împrmutat din nou la Gaz Metan

UPDATE, 7 septembrie, ora 17:59 / Clubul CFR Cluj a anunţat că l-a împrumutat pe fundaşul Mihai Butean grupării Gaz Metan Mediaş, înţelegere valabilă până la finalul sezonului.

Butean a jucat la Gaz Metan Mediaş şi în a doua parte a sezonului 2019/2020, tot sub formă de împrumut. FANATIK a anunţat încă de pe 24 august că patru jucători vor fi împrumutaţi, printre care se număra şi Mihai Butean. Cătălin Golofca a fost trimis la Sepsi, Alex Paşcanu a mers la SD Ponferradina şi Sebastian Mailat (FC Voluntari).

CFR 1907 Cluj și Gaz Metan Mediaș au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Mihai Butean până la finalul acestui sezon! Multă baftă, Mihai Butean!

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Monday, September 7, 2020


Oră schimbată la două meciuri din etapa a 3-a

UPDATE, 7 septembrie, ora 17:56 / LPF a anunțat că a schimba ora de disputare a două meciuri din etapa a treia din Liga 1.

Astfel, meciurile Astra – Sepsi OSK și CFR Cluj – FC Hermannstadt se vor disputa duminică, 13 septembrie, cu începere de la orele 19:00, respectiv 21:30, în loc de 18:30 și 21:00.

Programul etapei a 3-a Ligii I este următorul:

Vineri, 11 septembrie

Ora 18:00 FC Argeş – UTA Arad

Ora 21:00 Dinamo – FC Botoşani

Sâmbătă, 12 septembrie

Ora 15:30 Academica Clinceni  – Chindia Târgovişte

Ora 18:00 Polit Iaşi – Gaz Metan Mediaş

Ora 21:00 FC Voluntari – FCSB

Duminică, 13 septembrie

Ora 19:00 Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Ora 21:30 CFR Cluj – FC Hermannstadt

Luni, 14 septembrie

Ora 21:00 FC Viitorul – Universitatea Craiova.


Borja Valle Balonga a fost prezentat oficial la Dinamo!

UPDATE, 7 septembrie, ora 17:25 / Dinamo continuă să transfere pe filiera spaniolă și a oficializat astăzi venirea lui Borja Valle Balonga. Fostul mijlocaș al celor de la Deportivo la Coruna, Elche sau Real Oviedo a semnat un contract valabil timp de două sezoane.

În vârstă de 28 de ani, Borja Valle Balonga a trecut cu bine vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă și poate debuta pentru Dinamo contra celor de la FC Botoșani, într-un meci ce se va disputa vineri.


Daniel Popa, împrumutat la Chindia până în 2021!

UPDATE, 7 septembrie, ora 16:45 / Daniel Popa a fost împrumutat de Dinamo la Chindia Târgoviște până la finalul sezonului! Vârful în vârstă de 26 de ani revine la echipa care l-a adus în prim-planul fotbalului românesc. Mutarea a fost anunțată de Dinamo prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului.

Atacantul cu o înălțime de 1,86 metri a mai jucat la Târgoviște între 2014 și 2016, însă doar în Liga 2. De asemenea, Popa a mai jucat și pentru FC Botoșani, unde a fost împrumutat de către Dinamo pentru turul ediției 2017-2018 a Ligii 1.

Daniel Popa a marcat 17 goluri în 104 meciuri pentru Dinamo, în vreme ce la Târgoviște a reușit să înscrie de 11 ori în 22 de apariții.


FC Hermannstadt a transferat un atacant trecut pe la Sepsi

UPDATE, 7 septembrie, ora 16:32 / Atacantul Goran Karanovic, care are dublă cetățenie sârbă şi elveţiană, a semnat un contract cu FC Hermannstadt.

Jucătorul are 1,85 metri înălţime, 32 de ani şi este un vârf clasic, de careu, dar poate juca şi ca mijlocaş stânga. Are două selecţii în Naţionala U21 a Elveţiei.

În sezonul trecut, Goran Karanovic a evoluat pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în 20 de meciuri de Liga 1 şi a înscris nouă goluri plus patru în Cupa României.


Mihovil Klapan a semnat cu UTA Arad

UPDATE, 6 septembrie, ora 21:28 / UTA Arad a anunțat pe site-ul oficial achiziționarea mijlocașului croat Mihovil Klapan, în vârstă de 25 de ani.

Klapan și-a făcut junioratul la echipa Rijeka şi a avut o experienţă italiană, la Spezia. Celelalte borne ale carierei sale sunt Celje (Slovenia), Opatja (Croaţia), Ankaran, Aluminij Kidricevo (ambele Slovenia), Senica (Slovacia) şi Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria). În tricoul acestei ultime echipe şi-a trecut în palmares un trofeu important, Cupa Bulgariei.

”Am făcut eforturi să ne completăm lotul pe poziţia respectivă. Miho are foame de performanţă, mă bucur că a acceptat să vină”, a spus antrenorul principal Laszlo Balint.


Istvan Kovacs va conduce Danemarca – Anglia, în Liga Naţiunilor

UPDATE, 6 septembrie, ora 18:06 / Arbitrul român Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA să conducă partida dintre Danemarca şi Anglia, în etapa a doua a Ligii Naţiunilor. Meciul este programat pentru 8 septembrie, 21:45, în Grupa 2, Liga A.

Iniţial, Kovacs trebuia să arbitreze Suedia – Franţa, dar forul continental a reconfigurat distribuţia arbitrilor din cauza pandemiei de COVID-19. Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce Marius Avram este cel de-al patrulea oficial.

Tot pe 8 septembrie, de la 21:45, Ovidiu Haţegan va arbitra Franţa – Croaţia, în Grupa 3, Liga A. Din brigadă mai fac parte asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar Sebastian Colţescu este al patrulea membru. Franţa – Croaţia este reeditarea finale Cupei Mondiale din 2018.


Adi Mutu, discurs motivaţional în vestiarul României

UPDATE, 6 septembrie, ora 15:47 /Adrian Mutu a avut un discurs motivaţional înaintea meciului cu Finlanda, câştigat de tricolori cu 3-1. Îndemnurile “Briliantului” au funcţionat şi “tricolorii mici” au făcut un joc foarte bun:

VEZI VIDEO: 


Răzvan Marin, lăudat de italieni după debutul la Cagliari

UPDATE, 6 septembrie, ora 15:34 / După doar un an petrecut la Ajax Amsterdam, Răzvan Marin a plecat din Olanda şi s-a mutat în Serie A, la Cagliari. Mijlocaşul a evoluat în partida amicală disputată de noua sa formaţie împotriva echipei de Serie C Olbia. Cagliari a câştigat cu 1-0, iar Marin a impresionat.

„O singură nouă achiziţie de arătat publicului din Aritzo (n.r. – localitatea în care s-a desfăşurat amicalul) din partea lui Cagliari, dar a fost una demnă de văzut. Cu privirea unuia care se află încă în vacanţă în Sardinia şi trebuie să înţeleagă unde se află, Marin şi-a pornit perfect GPS-ul din picioare.

Şi-a găsit colegii cu o precizie interesantă, a coborât în linia fundaşilor pentru a dicta jocul şi a avut două, trei lansări milimetrice care au smuls aplauze. Aşa că, dacă ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, Cagliari, condusă de Eusebio Di Francesco, antrenorul care l-a vrut pe român, a dat lovitura“, au scris italienii după meci.


Mitu, succes important la Praga

UPDATE, 6 septembrie, ora 15:34 / Perechea Andreea Mitu/Lidziya Marozava (România/Belarus), cap de serie numărul 7, a câștigat finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie 125K de la Praga.

Mitu şi Marozava, care au jucat pentru prima dată împreună, au învins în finală echipa Giulia Gatto-Moticone/Nadia Podoroska (Italia/Argentina), scor 6-4, 6-4, într-o oră şi 13 minute.

Echipa care a câştigat turneul a obţinut 37.000 de dolari şi 160 de puncte în clasamentul de dublu.


25 de ani de la celebra “Lovitură a scorpionului” a lui Rene Higuita

Au trecut 25 de ani de la celebra “Lovitură a scorpionului”, inventată de portarul columbian Rene Higuita. În timpul unui meci amical dintre Anglia şi Columbia de pe Wembley, pe 6 septembrie 1995. Execuţia a fost inclusă şi în top 100 momente din fotbalul mondial.

VEZI VIDEO: 

Bărboianu, anunţ incredibil: „Fugeam din spital, dacă mă internau pentru COVID“

UPDATE, 6 septembrie, ora 12:24. Ştefan Bărboianu a suferit o accidentare horror în meciul cu Metaloglobus după o intrare criminală a lui Andrei Sava. Fundaşul de la Turris a fost transportat la spital cu plagă deschisă şi a avut nevoie să fie cusut.

„Am avut noroc. Am trecut noaptea cu mici dureri, cu calmante. Sunt bine acum. Asta este, putea fi mult mai rău. Puteam să vorbesc de pe un pat de spital și să spun adio fotbalului. Sunt obișnuit să fiu cusut pe viu, nu mai e ceva wow. Anul trecut, la un meci la Constanța, Cruceru mi-a dat un cap direct în buză. Am avut trei copci. Nu am avut atâtea accidentări la Liga 1, câte am avut la Liga a 2-a. E un fotbal foarte dur aici, echipele joacă peste limita regulamentului.

A venit după meci la mine (n.r. – Sava) și și-a cerut scuze. Nu-l condamn și nu-l învinovășesc. Singurul lucru pe care i l-am spus e că și eu am mai avut intrări dure și am avut noroc să nu prind pe cineva foarte tare. I-am spus pentru viitor să aibă grijă, poți să nenorocești o viață. Să se pună în locul meu, el are 29 de ani, eu am 32, eram pa!“, a spus Bărboianu la Digisport.

„Am fost la spital imediat după. Am purtat mască, bineînțeles, am intrat și într-un cort de triaj. Din toate punctele de vedere, am fost tratat foarte bine. Domnul doctor de la Urgențe s-a comportat exemplar. N-am simțit dureri în timp ce am fost cusut. Sper să reiau antrenamentele în cel mai scurt timp, chiar săptămâna viitoare“, a completat jucătorul de la Turris.

Ştefan Bărboianu a fost infectat cu noul coronavirus, în vară, când era fotbalistul Petrolului. Dacă mă internau, fugeam, vă spun sincer! Dacă aveam simptome sau nu mă simțeam bine, da, nu eram nebun să nu zic. Dar cum să stau sănătos în spital și să mă îmbolnăvesc din cauza altora?“, a mărturisit el.


Cristiano Ronaldo, rugat să își pună masca la meciul din Liga Națiunilor

UPDATE, 6 septembrie, ora 11:30. Cristiano Ronaldo nu a evoluat în meciul din Liga Națiunilor dintre Portugalia și Croația, tranșat clar de lusitani cu 4-1. Starul portughez a stat în tribune, însă când a fost surprins fără mască pe față, o femeie care făcea parte din staff-ul de organizare i-a atras atenția să poarte masca. Starul s-a conformat imediat.

VEZI VIDEO: 


Halep, desemnată jucătoarea lunii august

UPDATE, 5 septembrie, ora 23:34 / Simona Halep, locul 2 mondial, a fost aleastă jucătoarea lunii august în circuitul WTA, în urma voturilor de pe site-ul forului.

Halep a câştigat luna trecută turneul de la Praga. Pentru acest titlu au mai fost nominalizate Fiona Ferro, care a triumfat la Palermo, şi Victoria Azarenka, învingătoare la Western & Southern Open.


Munir El Haddadi, depistat cu Covid-19

UPDATE, 5 septembrie, ora 23:01 / FC Sevilla a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că fotbalistul Munir El Haddadi a fost testat pozitiv cu coronavirus. Jucătorul este asimptomatic şi în izolare la domiciliu, la Madrid.

Clubul spaniol a decis să testeze tot lotul şi pe componenţii stafului tehnic înainte ca echipa să îşi reia pregătirile, luni. Duminică, FC Sevilla va face o nouă serie de teste pemtru coronavirus.


Neicuțescu, petrecere cu manele după ce a fost dat afară de Contra. Contra lui… Contra: „Nu se va mai antrena nici cu echipa a doua”

UPDATE, ora 21:19 / Atacantul Mihai Neicuțescu, care de curând a fost trimis de Cosmin Contra la echipa a doua a clubului Dinamo, a petrecut cu lăutari.

Conform gsp.ro, la petrecerea unde s-a distrat fotbalistul de 21 de ani nu s-a respectat nicio măsură de distanțare socială și nimeni nu a purtat mască. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare chiaar de iubita lui Neicuțescu.

”Nu se va mai antrena nici cu echipa a doua, va trebui să stea 14 zile în izolare. Va exista şi o amendă, nu trebuie să avem asemenea ieşiri”, a declarat antrenorul Cosmin Contra la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.


Andreea Mitu, aproape de trofeu la Praga

UPDADE, 5 septembrie, ora 21:10 / Perechea Andreea Mitu/Lidziya Marozava (România/Belarus), cap de serie numărul 7, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie 125K de la Praga.

Mitu şi Marozava au învins în semifinale echipa Leonie Kung/Mayar Sherif (Elveţia/Egipt), scor 2-6, 6-3, 10-5, într-o oră şi 17 minute. În finală, românca şi colega sa vor întâlni perechea Giulia Gatto-Moticone/Nadia Podoroska (Italia/Argentina).

Echipa care va câştiga turneul va obţine 37.000 de dolari şi 160 de puncte. Învinsele din finală vor primi 35.000 de dolari şi 95 de puncte.


Mercedes a dominat calificările de la Monza

UPDATE, 5 septembrie, ora 17:54 / Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Italiei, a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, care se desfăşoară pe circuitul de la Monza.

Pentru Hamilton este al şaselea pole position din acest sezon, al treilea consecutiv. Sâmbătă, pe locul doi în calificările de la Monza s-a clasat Valtteri Bottas (Mercedes), iar pe trei Carlos Sainz (McLaren).


Căpitanul lui Ludogoreț, testat pozitiv cu coronavirus

UPDATE, 5 septembrie, ora 17:23 / Căpitanul echipei bulgare Ludogoreț Razgrad, Svetoslav Diakov, a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Gruparea unde sunt legitimați Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți a anunțat pe site-ul oficial că jucătorul este asimptomatic şi se află în izolare la domiciliu.

După acest test cu rezultat pozitiv, restul echipei şi angajaţii clubului au fost testaţi a doua oară, ia rezultatele au fost negative.


Simone Tempestini, accident teribil în Raliul Iașului

Simone Tempestini și Sergiu Itu au ieșit în decor în timpul unei probe speciale în Raliul Iașului. Mașina s-a rostogolit de câteva ori și a luat foc. Din fericire, ambii sunt în afara oricărui pericol, dar mașina este distrusă în totalitate.

VEZI VIDEO: 

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud Constanţa, blocaţi la Istanbul și nu pot pleca în Rusia

UPDATE, 5 septembrie, ora 15:53 / Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud Constanţa sunt blocaţi la Istanbul, deoarece nu pot pleca în Rusia, pentru meciul cu HC Victor Stavropol, din manşa retur din turul I al EHF European League.

”Din cauza unor proceduri de care nu am fost anuntaţi când am fost înştiinţaţi de protocolul acestei deplasări, nu am fost lăsaţi să zburăm de la Istanbul către Rostov.

Viza de Rusia, testul Covid făcut în ţara şi invitaţia trimisă de clubul HC Victor n-au fost de ajuns pentru autorităţile din Turcia pentru a ne permite îmbarcarea.

Compania aeriană ne-a transmis ca HC Victor ar fi trebuit să contacteze şi Poliţia din Rusia, iar autorităţile ruseşti să trimită un document către compania aeriană, prin care să se arate faptul ca totul e în regulă cu vizita noastra şi că ne permit intrarea în ţară.

În momentul în care reprezentanții companiei aeriene au contactat autoritățile rusești, acestea au spus că nu au nimic oficial din partea clubului HC Victor legat de deplasarea clubului nostru acolo. Astfel, cursa Istanbul – Rostov a plecat fără noi.

Băieții au fost ţinuti pe aeroport încă 4 ore din momentul în care ar fi trebuit să decoleze spre Rusia, li s-a mai făcut un rând de teste pentru coronavirus, iar în jurul orei 5 au fost duşi cu un autocar la 30 de kilometri de aeroport, pentru a se caza la un hotel.

Acum, ei aşteaptă ca acel document din partea clubului HC Victor să fie trimis către autorităţile din Rusia şi autorităţile să confirme cu aeroportul din Istanbul, pentru ca noi să putem pleca astăzi spre Rostov cu următoarea cursă disponibilă”, a anunţat clubul constănţean pe Facebook.

Meciul cu HC Victor Stavropol este programat duminică, 6 septembrie. În tur, constănţenii s-au impus, scor 26-18.


UEFA a decis: Cehia – Scoţia se joacă!

UPDATE, 5 septembrie, ora 14:21 / După ce Federaţia Cehă de Fotbal anunţase că partida contra Scoţiei de luni, 7 septembrie, se amână din cauza suspiciunilor de COVID-19 în lotul cehilor, UEFA a dezminţit. „Meciul se va juca conform programării iniţiale“, a declarat un reprezentant al forului european.

Dacă nu se prezintă la meci, gazdele vor pierde prin forfeit. Protocolul sanitar prevede că orice formaţie care are 13 jucători valizi, dintre care cel puţin un portar, îşi dispută partidele conform programării.


Cehia – Scoţia, primul meci amânat din cauză coronavirusului în Liga Naţiunilor?

UPDATE, 5 septembrie, ora 11:21 / Primul meci de Liga Naţiunilor amânat din cauza coronavirusului va fi cel dintre Cehia şi Scoţia, programat pentru luni, 7 septembrie, 21:45. Anunţul a fost făcut de Federaţia din Praga, după ce doi jucători din lotul cehilor sunt suspecţi de a fi poziviti COVID-19. BBC precizează că ar fi vorba despre Tomas Soucek (West Ham) şi Patrick Schick (RB Leipzig). Cei doi au intrat în contact cu un membru al staff-ului, deja infectat. Niciunul dintre fotbaliştii suspecţi, deja izolaţi, nu a luat parte la duelul cu Slovacia (3-1 pentru Cehia, la Bratislava, vineri, 4 septembrie).

ADVERTISEMENT

Naţionala Cehiei a fost retestată, rezultatele fiind toate negative, dar, ca măsură suplimentară de precauţie, revenirea de la Bratislava s-a decalat cu 24 de ore şi s-a făcut terestru, fotbaliştii fiind împăţiţi în mai multe grupuri mici. Scoţienii nu au primit încă informarea oficială din partea UEFA. De asemenea, regulile forului continental presupun ca oricare dintre echipe să aibă un minim de 13 jucători valizi, cel puţin un portar, pentru ca partidele programate să se desfăşoare conform planului iniţial.


Dinamo vrea un jucător care a jucat pentru Barcelona

UPDATE, 5 septembrie, ora 11:01 / Juan Camara poate fi al șaptelea transfer al lui Dinamo în acest sezon. Jucătorul în vârstă de 26 de ani joacă la echipa Jagiellonia și poate ajunge la Dinamo în postura de jucător liber de contract, anunță gsp.ro. El a evoluat între 2014 și 2016 la Barcelona B, însă a apucat să joace și la echipa mare. El a jucat 16 minute într-un meci cu Bayer Leverkusen din Champions League, jucat în 2015.


Al Hilal, victorie în campionat

UPDATE, 4 septembrie, ora 23:07 / Echipa lui Răzvan Lucescu, Al Hilal, a învins în deplasare formația Al Wehda, într-un meci din etapa a 29-a, penultima a campionatului Arabiei Saudite.

Al Hilal, care și-a asigurat titlul de campioană încă de runda trecută, a înscris prin Gomis (16), Kanno (56) și Al Faraj (85), în timp ce pentru gazdde a înscris Chaves (79). Cu o etapă înainte de finalul sezonul, echipa lui Luccescu are 69 de puncte, opt mai multe decât următoarea clasată Al Nasr.


Chelsea l-a transferat pe Kai Havertz! Câţi bani au plătit londonezii

UPDATE, 4 septembrie, ora 22:39 / Kai Havertz (21 de ani) s-a înțeles cu Chelsea, după multe luni de negocieri între echipa din Premier League și Bayer Leverkusen. 80 de milioane de euro a plătit echipa din Anglia în schimbul jucătorului.

”Sunt foarte fericit și mândru să fiu aici. Pentru mine, să joc la un club ca Chelsea e un vis devenit realitate. Abia aștept să întâlnesc jucătorii și antrenorii de aici. Da, sunt foarte fericit”, a declarat germanul, la prezentare.

”Kai este unul dintre cei mai buni jucători din lume la vârsta sa. Așa că suntem mulțumiți să fie aici. A demonstrat că are pedigree într-una dintre cele mai bune ligi din Europa, joacă pentru Germania și e un mare talent”, a spsu directorul sportiv al londonezilor, Marina Granovskaia.

Transferuri importante pentru FC Voluntari

UPDATE, 4 septembrie, ora 17:02 / FC Voluntari a anunțat două transferuri importante, unul dintre ele fiind cel al fiului celebrului antrenor francez Claude Puel, care a semnat un contract pe un sezon.

Gregoire Puel este un fundaș dreapta francez, în vârstă de 28 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la Lille B, Olympique Lyon B, OGC Nice, Le Havre și Ajaccio.

FC Voluntari a mai anunțat anunță că a semnat un nou contract cu jucătorul Pablo De Lucas. Mijlocașul spaniol, în vârstă de 33 de ani, a evoluat în 19 partide pentru echipa ilfoveană în sezonul trecut.


Borja Valle Balonga va juca la Dinamo

UPDATE, 4 septembrie, ora 16:40 / Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord cu mijlocașul spaniol Borja Valle Balonga, ultima oară la Deportivo La Coruna, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani va sosi la București pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna un contract Dinamo, a anunțat directorul sportiv al ”câinilor”, Rufo Collado.


Costel Pantilimon a semnat cu Denizlispor

UPDATE, 4 septembrie, ora 15:39 / Portarul Costel Pantilimon a semnat cu echipa turcă Denizlispor și a fost prezentat într-un mod inedit.

Turcii a ales să-l prezinte pe portarul timișorean de 33 de ani prin intermediul unui montaj amuzant, în care Pantilimon este erou între buturi.

Goalkeeper-ul de 2,03 metri aparținea de formația Nottingham Forest, din liga a doua engleză, însă ultimele luni le-a petrecut în Cipru, la Omonia Nicosia, sub formă de împrumut.


Focar de COVID-19 la PSG

UPDATE, 4 septembrie, ora 10:30 / La PSG este un focar de COVID-19 după ce au fost depistați pozitiv alți trei jucători. Conform L’Equipe, Marquinhos, Mauro Icardi și Keylor Navas sunt infectați. Ei și-au petrecut vacanța la Ibiza alături de ceilalți trei jucători infectați din lot: Neymar, Leandro Paredes şi Angel Di Maria.


Laurențiu Reghecampf are jucători infectați cu Covid-19

UPDATE, 3 septembrie, ora 23:05 / Echipa Al Wasl a lui Laurențiu Reghecampf are mai multe cazuri de coronavirus. Potrivit celor de la Prosport, antrenorul nu este infectat, dar nouă dintre fotbaliștii săi au fost depistați pozitiv.

În același timp, formația se antrenează conform planului cu fotbaliștii care nu au virusul. Partida dintre Al Wasl și Al Wahda a fost amânată.

Care este programul etapei a patra a campionatului?

UPDATE, 3 septembrie, ora 21:12 / LPF a anunțat programul meciurilor din etapa a patra a ligii întâi. Vineri se vor disputa primele două partide. De la ora 18:00 Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt, iar de la 21:00 Astra Giurgiu – CFR Cluj.

Sâmbătă cu începere de la 18:45 va fi Sepsi – Viitorul, iar de la 21:30 Universitatea Craiova – FC Voluntari. Duminică se vor disputa 3 jocuri: Botoșani – Clinceni de la 16:30, UTA – Poli Iași 18:45 și FCSB – FC Argeș la 21:30. Luni se va încheia etapa cu duelul dintre Gaz Metan și Dinamo (21:00).

CSM București a câștigat la 17 goluri primul meci al sezonului

CSM București a câștigat primul meci al sezonului. “Tigroaicele” s-au impus cu 34-17 în sfertul de finală restant cu CSM Slatina. Astfel, echipa lui Adi Vasile se califică în turneul Final Four, acolo unde vor mai participa: SCM Râmnicu Vâlcea, Rapid și Gloria Buzău.

CSM București – CSM Slatina 34-17 (18-11)

CSM: Neagu 6, Lazovic 5, Jipa 5, Dembele 3, Barbosa 3, Pintea 3, Moisă 2, Perianu 2, Martin 1, Omoregie 1, Smeets 1, Vâlcan 1, Fînaru 1

Slatina: Popescu 4, Ivan 4, Chitacu 3, Cârligeanu 2, Stoicănescu 2, Tamaș 1, Ostase 1

Jucătorii de la U Craiova, negativi la COVID-19

Jucătorii Universității Craiova au fost testați pentru COVID-19 după ce oficialii clubului au fost depistați pozitiv. Din fericire, toți jucătorii formației din Bănie au ieșit negativ la noul coronavirus:

Cristi Tănase a semnat cu Academica Clinceni

Academica Clinceni a reușit să îl transfere pe Cristi Tănase, fostul decar al celor de la FCSB. Cei de la Academica i-au făcut lui Tănase o prezentare de Champions League, cu un clip video dedicat:


Tricolorii U-21 și-au ales numerele de pe tricouri

Dennis Man este noul decar al naționalei U-21. La debutul lui Adrian Mutu, Dennis Man este liderul acestei generații care încearcă să se califice pentru a doua oară la rând la Campionatul European de tineret.

Tricolorii vor evolua cu următoarele numere la meciurile cu Finlanda și Malta: 1. Andrei Vlad, 2. Radu Boboc, 3. Claudiu Petrila, 4. Alex Pașcanu, 5. Cătălin Itu, 6. Virgil Ghiță, 7. Valentin Mihăilă, 8. Carlo Casap, 9. George Ganea, 10. Dennis Man, 11. Olimpiu Moruțan, 12. Teodor Axinte, 13. Alex Mățan, 14. Marius Marin, 15. Radu Drăgușin, 16. Raul Opruț, 17. Alex Cîmpanu, 18. Andrei Rațiu, 19. Denis Haruț, 20. Andrei Ciobanu, 21. Valentin Costache, 22. Darius Olaru, 23. Horațiu Moldovan.


Florin Niță pleacă de la Sparta Praga? Anunțul cehilor

UPDATE, 3 septembrie, ora 10:17.Presa din Cehia scrie că Florin Niță este la un pas de plecarea de la Sparta Praga. Portarul român este nemulțumit de statutul său de la club și vrea să rămână liber de contract. Astfel, o revenire la FCSB prinde contur, Niță spunând în repetate rânduri că nu ar spune nu unei întoarceri la FCSB.


Oficial. Manchester United l-a transferat pe Donny van de Beek de la Ajax

UPDATE, 2 septembrie, ora 20:30 / Donny van de Beek, mijlocaş olandez de 23 de ani, a fost cumpărat de Manchester United de la Ajax Amsterdam. Suma de transfer este de 39 de milioane de euro, la care se adaugă bonusuri de performanţă, până la 44 de milioane. Van de Beek va semna un contract pe 5 sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Olandezul este cel de-al patrulea jucător din echipa Ajaxului care atingea semifinalele Ligii Campionilor în 2019 care pleacă pe o sumă importantă. Ceilalţi au fost Frenkie de Jong la Barcelona şi Mathjis de Ligt la Juventus, în 2019, şi Hakim Zyiech la Cheslea, în 2020.


HC Dunărea Brăila are nouă cazuri de COVID şi s-a retras din Cupă

UPDATE, 2 septembrie, ora 19:30 / HC Dunărea Brăila a anunţat că are nouă cazuri de COVID-19 în lotul echipei şi a decis să se retragă din Cupa României. Clubul de la malul Dunării nu a dorit să facă publice numele persoanelor infectate.

„În urma testărilor făcute în vederea participării la Cupa României Fan Courier, în cadrul echipei a fost depistat un număr de 9 persoane cu rezultat pozitiv cu SARS-COV-2 şi doar 8 persoane au rămas apte pentru disputarea meciului programat în data de 3 septembrie 2020.

Am făcut toate demersurile posibile pentru a participa la meci, deoarece eram nerăbdători să reîncepem competiţiile oficiale, după o pauză aşa de lungă.

În semn de respect pentru Federaţia Română de Handbal, competiţia Cupa României Fan Courier şi faţă de toate echipele participante la această competiţie, dar, mai ales pentru sănătatea tuturor, clubul nostru a luat decizia de a nu se prezenta la această competiţie.

Respectăm dreptul la confidenţialitatea informaţiilor şi viaţa privată a jucătoarelor noastre, motiv pentru care nu vom preciza numele acestora.

În aceste momente dificile, avem nevoie de linişte, înţelegere, dar, mai ales, de sprijinul necondiţionat al celor care iubesc această echipă.

Dorim multă sănătate tuturor şi le mulţumim celor care înţeleg situaţia dificilă prin care trecem!“, se arată în comunicatul clubului.

În urma retragerii Dunării Brăila din Cupa României, singurul meci rămas este CSM Bucureşti – CSM Slatina, care a fost mutat de la ora 18:00, în loc de 15:00, cum era programat iniţial. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.


Thibaut Courtois a fost testat pozitiv, dar continuă să se antreneze

UPDATE, 2 septembrie, ora 19:18 / Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid şi al naţionalei Belgiei, a primit rezultat pozitiv la testul PCR pentru coronavirus, dar nu a intrat în izolare. Diagnosticul l-a primit când a ajuns în cantonamentul Belgiei. Courtois a fost supus unui nou test, de data aceasta de sânge, şi aşteaptă rezultatul. Totuşi, portarul nu a fost izolat de restul lotului. „Va continua să se antreneze la naţională, chiar dacă rezultatul testului PCR a fost pozitiv“, a anunţat L’Equipe.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari l-a transferat pe Marcos Lavin

UPDATE, 2 septembrie, ora 15:50 / FC Voluntari a anunţat transferul lui Marcos Lavin, fotbalist care a evoluat la juniorii lui Real Madrid între 2012 şi 2016.

“Bun venit, Marcos Lavin. FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 2 ani, cu jucătorul Marcos Lavín! Marcos Lavín este un portar spaniol care a mai evoluat până acum în cariera sa la Real Madrid U 17, Real Madrid U 18, Real Madrid U 19, UD Logrones, Atletico Saguntino, Cordoba și Getafe B”, au anunţat oficialii lui FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Dinamo aduce un internaţional din Venezuela

UPDATE, 1 septembrie, ora 23:00 / Dinamo continuă să se întărească şi a ajuns la un acord cu Alexander David Gonzalez, un fundaş dreapta de 28 de ani, cu 48 de meciuri şi un gol în prima reprezentativă a Venezuelei. Fotbalistul urmează să ajungă la Bucureşti pentru vizita medicală şi pentru semnarea contractului. 325.000 de euro este cota lui Gonzalez.

OFICIAL. Alexander David Gonzalez la Dinamo BucureștiDirectorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Tuesday, September 1, 2020


România U21 a primit rezultatele testelor pentru COVID-19. Niciun pozitiv

UPDATE, 1 septembrie, ora 21:10 / Federaţia Română de Fotbal a comunicat rezultatele testelor pentru coronavirus la care a fost supusă delegaţia României U21. Toate rezultatele sunt negative! Naţionala mică, sub comanda lui Adrian Mutu, va întâlni Finlanda (4 septembrie) şi Malta (8 septembrie), în preliminariile pentru Campionatul European. Ambele partide se desfăşoară în deplasare şi vor începe la ora 19:00. Cele două meciuri vor fi transmise în direct de Pro TV.

ADVERTISEMENT

LPF a anunţat programul etapei a treia din Liga 1

UPDATE, 1 septembrie, ora 19:00 / Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicităţii programul complet al celei de-a treia etape din Liga 1. Primul meci va fi cel dintre nou-promovatele FC Argeş şi UTA, în timp Viitorul şi Craiova încheie runda.

Vineri, 11 septembrie 
Ora 18:00 FC Argeș – UTA Arad
Ora 21:00 FC Dinamo 1948 – FC Botoșani

Sâmbătă, 12 septembrie
Ora 15:30 Academica Clinceni  – Chindia Târgoviște
Ora 18:00 CSM Politehnica Iași – Gaz Metan Mediaș
Ora 21:00 FC Voluntari – FCSB

Duminică, 13 septembrie
Ora 18:30 AFC Astra Giurgiu – Sepsi OSK Sf Gheorghe
Ora 21:00 CFR 1907 Cluj – AFC Hermannstadt

Luni, 14 septembrie 
Ora 21:00 FC Viitorul – Universitatea Craiova

Toate cele 8 partide vor fi transmise în direct de canalele Digisport, Telekomsport şi Look.


Poli Iaşi a transferat un atacant din Bosnia

UPDATE, 1 septembrie, ora 16:22 / Poli Iaşi, echipă antrenată de Daniel Pancu, l-a transferat pe Dzenan Zajmovic (25 de ani), un atacant bosniac de 1,90, cotat la 300.000 de euro. Vârful a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Zajmovic îi va face concurenţă lui Andrei Cristea, singurul om de careu al moldovenilor. Cristea a ajuns deja la 36 de ani.

Dzenan Zajmovic este născut în Belgia. După ce şi-a făcut junioratul la Zeljeznicar, a debutat la clubul croat Lokomotiva Zagreb, la 18 ani. Au urmat apoi Travnik, în Bosnia, şi, din nou, Zeljeznicar, echipă alături de care a câştigat Cupa. A venit la Iași ca jucător liber de contract.


Marius Copil joacă la turneul challenger Concord Iaşi Open

UPDATE, 1 septembrie, ora 15:22 / Marius Copil este al patrulea favorit în calificările turneului challengere de la Iaşi. Competiţia are loc în 14 şi 20 septembrie şi va avea 48 de participanţi la simplu şi 32 la dublu. Premiile totale se ridică la 88.520 de euro.

23 de jucători sunt deja pe tabloul principal, urmând ca lor să li se alăture 4 tenismeni din calificări, 3 juniori români cu wild-card (Cezar Crețu, Filip Jianu și Nicholas David Ionel) şi alte două „excepţii speciale“. Directorul turneului este Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona Halep a cucerit trofeul la Wimbledon 2019.


Josemi a fost transferat de Viitorul

UPDATE, 1 septembrie, ora 12:52 / José Miguel Castañeda Macho “Josemi” a fost transferat de Viitorul Constanța pentru un contract de 3 ani. Născut la 26 februarie 1998, Josemi evoluează pe postul de mijlocaș central și a fost legitimat ultima dată la Las Palmas. A mai jucat în carieră și pentru Racing Santander.

Josemi, transferat de Viitorul / Adama Traore, depistat pozitiv cu COVID-19
Josemi, transferat de Viitorul / Adama Traore, depistat pozitiv cu COVID-19

Adama Traore, depistat pozitiv cu COVID-19

UPDATE, 1 septembrie, ora 10:10 / Jucătorul celor de la Wolverhampton, Adama Traore, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Mijlocașul nu va putea evolua în meciurile Spaniei din Liga Națiunilor cu Germania și Ucraina.

Adama Traore, depistat pozitiv cu COVID-19 / MM Stoica, ironii la adresa lui Dinamo după eșecul cu Chindia
Adama Traore, depistat pozitiv cu COVID-19 / MM Stoica, ironii la adresa lui Dinamo după eșecul cu Chindia

MM Stoica râde de Dinamo la redebutul lui Contra

UPDATE, 31 august, ora 23:06 / Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ironizat-o pe rivala Dinamo după înfrângerea din meciul cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, care a însemnat redebutul lui Cosmin Contra pe banca tehnică a ”câinilor”.

”Încap și 18 echipe din Liga 1. Din 2021”, a scris Stoica pe Facebook, cu referire la faptul că schimbarea sistemului competițional din Liga 1 a ajutat-o pe Dinamo să rămână în primul eșalon.

știri de ultimă oră


David Silva are coronavirus

UPDATE, 31 august, ora 22:41 / Clubul Real Sociedad a anunțat pe site-ul oficial că mijlocașul David Silva, adus liber de contract de la Manchester City, a fost ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19.

Jucătorul urmează să stea în izolare în următoarele 14 zile și va rata debutul sezonului în La Liga. Sociedad va juca în prima etapă, la 13 septembrie, în deplasare, cu Real Valladolid. În etapa a doua, la 20 septembrie, bascii vor primi vizita campioanei Real Madrid.


Shkendija, egala acasă în campionat

UPDATE, 31 august, ora 21:51 / Echipa Shkendija, adversara Botoșaniului în turul doi preliminar al Europa League, a remizat, acasă, scor 1-1, cu formația Borec, în etapa a patra a campionatului Macedoniei.

Golul gazdelor a fost marcat în minutul 34 de fundașul albanez Bruno Dita, după ce oaspeții deschiseseră scorul în minutul 19. În urma acestei remize, Shkendija se află pe locul 3 în clasament, cu 8 puncte, la două puncte în spatele primelor clasate.


Irina Bara, singura româncă în turul trei la Praga

UPDATE, 31 august, ora 20:11 / Jucătoarele românce participante la turneul de tenis de 125.000 de dolari au avut o zi neagră, nu mai puțin de patru din cinci fiind eliminate în turul doi.

Singura care s-a calificat a fost Irina Bara, după victoria cu sportiva australiană Seone Mendez, scor 6-3, 6-0. În turul trei ea o va întâni pe Marie Benoît din Belgia, locul 254 mondial.

În schimb, Monica Niculescu, Gabriela Ruse, Laura Ioana Paar și Alexandra cadanțu au părăsit competiția. Niculescu a fost învinsă de de sportiva spaniolă Andrea Lazaro Garcia, scor 6-4, 6-4, iar Ruse de sârboiaca Ivana Jorovic, scor 6-3, 6-4.

Paar a fost întrecută de slovaca Kristina Kucova, scor 6-3, 7-6 (3), iar Cadanțu s-a retras din meciul cu slovaca Anna Karolina Schmiedlova, la scorul 6-7 (4), 2-3. În turul secund va mai juca Jaqueline Cristian, care o va întâlni pe letona Diana Marcinkievica.


Atalanta are trei fotbalişti infectaţi cu COVID-19

UPDATE, 31 august, ora 19:08 / Atalanta are trei fotbaliști infectați cu covid-19. Italienii au făcut un sezon foarte bun în Liga Campionilor unde au ajuns până în sferturi. PSG i-a scos din competiție după 2-1.

Echipa italiană a spus pe site-ul oficial că are probleme cu coronavirusul, dar nu a precizat despre ce jucători este vorba.

Echipa din Seria A a spus că “fotbaliştii sunt asimptomatici, deja în izolare şi sub controlul autorităţilor”.Marco Sportiello a avut coronavirus la începutul lui 2020.


Ivan Martic a semnat cu FC Sion

UPDATE, 31 august, ora 18:07 / Fostul fundaș dreapta al echipei Universitatea Craiova, Ivan Martic, a fost prezentat oficial la FC Sion.

Jucătorul elvețian în vârstă de 29 de ani a ajuns la echipa antrenată de fostul campion mondial Fabio Grosso din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de olteni în luna aprilie.


Rakitic se întoarce la FC Sevilla

UPDATE, 31 august, ora 17:20 / Mijlocașul croat Ivan Rakitic pleacă de la FC Barcelona după șase ani de la sosirea pe Camp Nou.

Internaționalul croat în vârstă de 32 de ani efectuează în aceste momente vizita medixcală la FC Sevilla, iar apoi va semna un contract pe trei sezoane cu formația de unde a plecat la Barcelona.


CFR Cluj, nevoită să joace și în turul 3 preliminar al Europa League

UPDATE, 31 august, ora 15:49 / CFR Cluj a ratat șansa de a merge direct în play-off-ul Europa league, nefiind una dintre cele două formații norocoase.

Conform regulamentului UEFA, așa cum FANATIK a prezentat încă de săptămâna trecută, două dintre cele 10 echipe de pe ruta campioanelor, care au fost eliminate în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, au avut șansa de a se califica direct în play-off-ul Europa League.

CFR Cluj a avut ghinion şi va fi nevoită să joace în turul al treilea preliminar. Cele două norocoase au fost Tirana şi Ludogoreț, echipa românilor Claudiu Keșeru, Dragoș Grigore și Cosmin Moți.


Dinamo Kiev şi-a aflat adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

UPDATE, 31 august, ora 13:40 / Dinamo Kiev intră în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (ruta non-campioanelor) şi va juca împotriva lui AZ Alkmaar. Meciul se va disputa într-o singură manşă, pe 15 sau 16 septembrie, iar echipa antrenată de Mircea Lucescu va fi gazdă.

Dacă o va învinge pe AZ Alkmaar, Dinamo Kiev va fi cap de serie în play-off-ul UEFA Champions League, fază în care meciurile se vor disputa tur-retur. Formaţia lui Mircea Lucescu s-ar putea duela cu Krasnodar sau echipa care va câştiga duelul Gent – Rapid Viena. Belgienii sunt antrenaţi de Loţi Boloni, aşa că am putea avea parte de un duel 100% românesc în play-off.

Manchester United îl transferă pe Donny van de Beek

UPDATE, 31 august, ora 10:33 / Manchester United l-a ratat pe Jadon Sancho, dar pregăteşte transferul lui Donny van de Beek. Presa din Olanda a anunţat că Ajax ar urma să primească 45.000.000 de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv de 23 de ani.

Fotbalistul ar urma să semneze în cursul acestei săptămâni şi va avea un salariu anual de 1.750.000 de euro. În ultimul amical al lui Ajax, cu Eintracht Frankfurt, Donny van de Beek a fost menajat, tocmai pentru a evita o accidentare care ar putea periclita transferul.

9 jucători la primul antrenament al lui Adi Mutu la naționala de tineret

UPDATE, 30 august, ora 18:56 / Adrian Mutu, selecționerul echipei naționale de tineret, a condus duminică după-amiaza primul antrenament înaintea meciurilor cu Finlanda și Malta din preliminariile Campionatului European. El a avut la dispoziție doar 9 jucători: Moldovan, Pașcanu, Petrila, Itu, Costache, Opruț, Marin, Rațiu și Drăgușin.

Ședința de pregătire a durat aproximativ 60 de minute și a fost mai lejeră pentru Itu, Costache, Opruț, Moldovanu și Rațiu, jucători care au avut meciuri în weekend la echipele de club.


Dinamo București s-a calificat în semifinalele Super Ligii la rugby

UPDATE, 30 august, ora 18:05 / Dinamo a învins-o pe Universitatea Cluj cu 20-13 (10-6), duminică, în cel de-al doilea joc din barajul de calificare în semifinalele Super Ligii CEC Bank.

Baia Mare, Steaua București și Timișoara sunt și ele calificate în penultimul act. Meciul dintre Dinamo și U Cluj s-a desfășurat pe teren neutru, la Brașov. Baia Mare și Steaua s-au calificat în semifinale după ce au fost primele două echipe din clasament în sezonul regulat. Timișoara a mers în semifinale după ce a trecut de Clubul Sportiv Tomitanii cu 57-15 (38-8).


Cosmin Olăroiu a reușit o nouă victorie în China

UPDATE, 30 august, ora 16:45 / Jiangsu Suning, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins cu 5-2 pe Henan Jianye, în etapa cu numărul opt din campionatul Chinei. Golurile echipei lui Olăroiu au fost înscrise de Ivan Santini (triplă) și Eder (dublă).

După această victorie, trupa antrenorului român se află pe locul trei în campionat, cu 14 puncte. Prima poziție este ocupată de Guangzhou Evergrande, cu 19 puncte.

Cine este primul jucător depistat pozitiv cu coronavirus la US Open?

UPDATE, 30 august, ora 15:54 / Potrivit celor de la L’Equipe, Benoit Paire este infectat cu virusul covid-19. Din acest motiv, jucătorul va trebui să se izoleze la hotelul său. Tenismenul se află împreună cu antrenorul său Morgan Bourbon și nu va lua parte la acestă ediție de US Open.

Paire trebuia să joace împotriva lui Borna Coric la Cincinnati, dar din cauza unor probleme la stomac s-a retras. Ar fi fost primul meci pentru el după pauza cauzată de pandemia de coronavirus. Paire a avut rezultate negative la celelalte teste pentru coronavirus.


Tottenham a făcut a treia achiziţie pentru noul sezon

UPDATE, 30 august, ora 12:50 / Tottenham a efectuat a treia operaţie de mercato în această vară. Clubul londonez a anunţat oficial venirea de la Wolverhampton a internaţionalului irlandez Matt Doherty pentru suma de 18 milioane euro. Spurs încercaseră să îl ofere la schimb pe Serge Aurier, însă acesta refuzat mutarea.

Doherty are toate şansele să devină noul fundaş dreapta la Tottenham. În afara lui au mai semnat cu „Spurs” portarul Joe Hart, liber de contract, şi Pierre Hojgberg, mijlocaşul lui Southampton, pentru 23 de milioane euro.


Novak Djokovic l-a învins pe Milan Raonic în finala turneului de la Cincinnati

UPDATE 30 august, ora 9:55 /Sârbul Novak Djokovic a câștigat Turneul ATP de la Cincinnati, după ce l-a învins în finală pe Milan Raonic cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4. În urma acestui succes, Djokovic a ajuns la 35 de turnee Master 1000 câștigate și l-a egalat pe spaniolul Rafael Nadal, dar este singurul jucător care s-a impus de câte două ori în fiecare astfel de turneu.

„În primul set, Milos a jucat un tenis fantastic, iar eu am făcut câteva duble greșeli. E foarte greu mereu să joci împotriva lui. Are unul dintre cele mai bune servicii din circuit și pune multă presiune pe serviciul advers. Intră în teren, caută să își facă singur punctele și e extrem de dificil să gestionezi un astfel de meci”,a declarat Novak Djokovic după finala de la Cincinnati.

Câștigători all-time ai turneelor Masters 1000
35 – Rafael Nadal, Novak Djokovic;
28 – Roger Federer;
17 – Andre Agassi;
14 – Andy Murray;
11 – Pete Sampras;

Alex Mitriță a dat o pasă de gol, dar a fost schimbat la pauză

UPDATE 30 august, ora 9:33 / Internaționalul român Alexandru Mitriță a oferit o pasă de gol în victoria obținută de echipa sa, New York City FC, contra celor de la Chicago Fire cu scorul de 3-1.

Cu toate acestea, evoluția lui Mitriță nu l-a mulțumit pe antrenorul Ronny Deila, care l-a schimbat la pauză. „Joc cu cea mai bună echipă, nu cu cine câștigă cei mai mulți bani”, a spus tehnicianul celor de la New York, făcând referire la faptul că românul are unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Denis Alibec a decis la ce echipă va evolua

UPDATE 30 august, ora 9:16 /Deși a avut mai multe oferte în această perioadă, una chiar de la Gaziantep, formația din prima ligă turcă pregătită de Marius Șumudică, se pare că Denis Alibec a hotărât să rămână la Astra Giurgiu până în iarnă. Atunci, el va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea semna cu orice echipă, fără ca patronul Ioan Niculae să se mai poată opune sau să ceară vreun ban în schimbul său.

„Chiar ieri am avut o discuție cu Denis, e pregătit 100% și nu mai vrea să plece. Mi-a zis că nu mai vrea să plece. Vrea să rămână, să joace bine și să se transfere în iarnă. Era fericit că l-a chemat la echipa națională, la fel și Lazar”, a declarat Dani Coman pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT