ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Djokovic a început recuperarea! Când va reveni sârbul pe teren

Novak Djokovic a suferit de curând o intervenţie chirurgicală la cotul drept pentru că tratamentul precedent s-a dovedit a fi fără vreo urmare benefică. Sârbul este nerăbdător să se reîntoarcă pe teren, aşa că a început deja pregătirile.
Autor: Irina Aldea | 25.02.2018 | 11:33
Djokovic a început recuperarea! Când va reveni sârbul pe teren

Deţinător a 12 titluri de Grand Slam, Djokovic a suferit o “mică intervenţie medicală” după ce a fost învins la Australian Open de tânăra speranţă din Coreea de Sud, Hyeon Chung (30 ATP). Cu toate că Djokovic a oferit mai târziu detalii despre intervenţia suferită la cot, tatăl său a confirmat săptămâna trecută că fiul său a trecut la măsuri extreme în vederea refacerii.

ADVERTISEMENT

De când s-a operat, Djokovic a încercat să-i ţină pe fanii săi la curent cu starea lui de sănătate printr-o serie de postări pe Instagram, care dovedeşte dorinţa arzătoare a campionului sârb de a reveni în circuit cât mai rapid cu putinţă. Cea mai recentă postare a sârbului este un scurt videoclip prin intermediul căruia arată că recuperarea sa este încă în stadiu incipient. “Nole” însoţeşte filmuleţul de mesajul: “Ziua 22 de recuperare!” 

 

Day 22 of rehab: #workhardfortheweekend

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Djokovic a început pregătirea şi pe terenul de tenis

Fostul lider mondial din ATP nu a rămas doar la exerciţii de stretching. Sârbul a revenit şi pe terenul de tenis pentru a începe antrenemantele. Foarte aproape de reşedinţa sa din Monte Carlo, Djokovic a făcut o vizită la Centrul de Tenis Piatti, iar reprezentanţii centrului s-au arătat foarte încântaţi să-l vadă pe campionul sârb revenit pe teren:“Suntem onoraţi pentru că Novak a ales centrul nostru pentru a începe să lovească mingea din nou. Sperăm să-i aducem noroc în revenirea sa de succes. Haide!”, au scris aceştia pe Instagram.

 

We are honored that today @djokernole chose our Center to start hitting again… we hope to be a lucky charm for his successful comeback!!! Idemo Nole! #piattitenniscenter #novakdjokovic #backtothetop #tennis #love #passion

A post shared by Piatti Tennis Center (@piattitenniscenter) on

Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak, a acordat un interviu în presa din Serbia, susţinând că fiul său va reveni pe teren cel mai probabil în luna mai, la turneul din Madrid, organizat pe zgură, acolo unde Nole a ajuns până în semifinală anul trecut.  

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!