Sporturi

Novak Djokovic a intrat un contact cu un baschetbalist infectat cu coronavirus. Ce se întâmplă cu liderul ATP

15.06.2020 | 20:17
Novak Djokovic a intrat un contact cu un baschetbalist infectat cu coronavirus Ce se intampla cu liderul ATP
ADVERTISEMENT

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, a intrat săptămâna trecută în contact cu un baschetbalist sârb infectat cu coronavirus.

De atunci, cel mai bun tenismen sârb al tuturor timpurilor a intrat la rândul său în contact cu foarte multe persoane, după ce a organizat în weekend, la Belgrad, turneul demonstrativ Adria Tour.

ADVERTISEMENT

La Academia de Tenis a lui Djokovic s-au aflat în tribune peste 4.000 de spectatori la partidele de la Adria Tour, imaginile din capitala Serbiei fiind subiectul multor discuții în contradictoriu la sfârșitul de săptămână.

Un baschetbalist cu coronavirus a intrat în contact cu Novak Djokovic

Luni, jucătorul de baschet al echipei KK Partizan, Nikola Jankovic, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, la doar câteva zile după ce a intrat în contact cu Novak Djokovic la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în cadrul unei ceremonii dedicate antrenorului de baschet, Dejan Milojevic, la care au luat parte și alte celebrități din lumea sportului sârb, cum ar fi starul din NBA Nikola Jokic.

Nikola Jankovic a declarat că este asimptomatic și că a fost testat ca procedură obligatorie în cadrul clubului. Djokovic, care este un contact al baschetbalistului, ar urma să fie parte a unei anchete epidemiologice în Serbia.

ADVERTISEMENT

Presa sârbă a anunțat faptul că Djokovic ar putea fi infectat și ar putea pune în pericol continuitatea circuitului ATP după ce a organizat în weekend Adria Tour, competiție la care nu au fost impuse măsuri de distanțare socială sau de alt fel.

Dominic Thiem este câștigătorul primei etape din Adria Tour, la Belgrad, după ce l-a învins în finală pe Filip Krajnovic, în fața a aproximativ 4.000 de fani. Novak Djokovic nu a ajuns în ultimul act şi a izbucnit în plâns în timpul unui discurs emoţionant.

ADVERTISEMENT