Sport

Novak Djokovic a mers la Ion Țiriac după ce s-a calificat în finala de la Roland Garros. Imagine memorabilă cu Nadia Comăneci: „M-a întrebat în română”. Foto

Novak Djokovic a fost felicitat de Ion Țiriac din tribună după ce a obținut calificarea în finala de la Roland Garros 2023. Poza cu Nadia Comăneci
10.06.2023 | 10:21
Novak Djokovic a mers la Ion Tiriac dupa ce sa calificat in finala de la Roland Garros Imagine memorabila cu Nadia Comaneci Ma intrebat in romana Foto
Novak Djokovic a fost felicitat de Ion Țiriac după calificarea în finala de la Roland Garros. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
10-06-2023
07:26

Novak Djokovic, imagine virală cu Nadia Comăneci

Fosta mare gimnastă a fost de asemenea în loja lui Ion Țiriac și a dat mâna cu Novak Djokovic, căruia i-a transmis și un scurt mesaj pe Instagram: „Felicitări, Novak Djokovic!”.

Nadia Comăneci și Novak Djokovic
Nadia Comăneci și Novak Djokovic

Nadia Comăneci e un mare fan al tenisului și a postat mai multe fotografii din timpul partidei disputate pe arena Philippe Chatrier de la Roland Garros. 

Nadia Comăneci, alături de Ilie Năstase la Roland Garros
Nadia Comăneci, alături de Ilie Năstase la Roland Garros

Nadia Comăneci a fost însoțită la Paris și de Ilie Năstase, fostul partener și prieten al lui Ion Țiriac. Campionul sârb chiar i s-a adresat în română: „A fost un meci superb. Greu de descris în cuvinte. Doi jucători excepționali. M-am bucurat mult pentru Novak pe care- l știu de multă vreme. I-am transmis felicitări și mi-a răspuns în limba română: „ce faci?” „Bine?”, a precizat fosta mare gimnastă pentru ProSport.

Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros după victoria în patru seturi contra lui Carlos Alcaraz, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. La finalul partidei de pe Philippe Chatrier, legendarul tenismen sârb a fost felicitat de Ion Țiriac, aflat în tribunele celei mai mare arene de la Openul Francez.

Novak Djokovic a mers la Ion Țiriac după ce s-a calificat în finala de la Roland Garros

Novak Djokovic a avut nevoie de 3 ore și 15 minute pentru a se califica în ultimul act al turneului de la Roland Garros. După două seturi extrem de echilibrate, Carlos Alcaraz a acuzat o accidentare, iar liderul mondial nu a mai contat pe teren, vizibil afectat.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a câștigat rapid următoarele seturi și îl va înfrunta pentru trofeu pe Casper Ruud. La finalul partidei, după ce a avut un discurs la superlativ despre adversarul său, Novak Djokovic a fost felicitat, printre alții, de Ion Țiriac, prezent în tribune.

Totodată, Nadia Comăncei, care a urmărit partida Novak Djokovic – Carlos Alcaraz din loja lui Ion Țiriac, l-a felicitat pe legendarul tenismen sârb pentru calificarea în finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnastă a României a mers în capitala Franței la invitația lui Ion Țiriac.

ADVERTISEMENT

„I-am transmis felicitări și mi-a răspuns în limba română: „ce faci?” „Bine?”, a povestit Nadia Comăneci despre conversația cu Novak Djokovic, potrivit prosport.ro. De asemenea, Ilie Năstase a fost prezent în loja lui Ion Țiriac de pe Philippe Chatrier.

Novak Djokovic Ion Țiriac

Novak Djokovic poate deveni cel mai titrat tenismen în turneele de Grand Slam

Novak Djokovic este la o partidă distanță de a scrie istorie în „sportul alb”. Fostul lider mondial va ajunge la 23 de trofee de Grand Slam dacă se impune pe zgura din capitala Franței în finală. Înaintea finalei, sârbul se află la egalitate cu Rafael Nadal. Ambii mari tenismeni au câte 22 de trofee de Grand Slam în carieră.

ADVERTISEMENT

Este a 7-a finală a lui Novak Djokovic la Roland Garros, reușind să își adjudece de două ori trofeul. Tenismenul are șansa de a deveni primul jucător care câștigă de cel puțin trei ori fiecare turneu de Grand Slam.

Totodată, cu un triumf în marea finală programată duminică, Novak Djokovic îl va detrona pe Carlos Alcaraz și va reveni pe primul loc ATP. Sârbul a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului tenismen iberic, care deși s-a accidentat, a luptat până la ultimul punct.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic – Casper Ruud, finala de la Roland Garros 2023

Novak Djokovic și Casper Ruud se vor înfrunta duminică de la ora 15:00 pentru trofeul de la Roland Garros. Cei doi sportivi s-au întâlnit de patru ori în circuitul ATP, iar toate victoriile i-au revenit lui Novak Djokovic.

În drumul spre finală, Novak Djokovic i-a eliminat pe A. Kovacevic, M. Fucsovics, A. Davidovich Fokina, J.P. Varillas, K. Khachanov și C. Alcaraz, în timp ce Casper Ruud a trecut de E. Ymer, G. Zeppieri, Z. Zhang, N. Jarry, H. Rune și A. Zverev.

ADVERTISEMENT