Sport

Novak Djokovic a prevăzut finala cu Nick Kyrgios de la Wimbledon 2022. Cum s-au transformat în prieteni, după ani de duşmănie

Nick Kyrgios este marea surpriză de la Wimbledon 2022 și va juca prima sa finală de Grand Slam, însă Novak Djokovic a prevăzut că va ajunge să joace pentru trofeu împotriva australianului.
09.07.2022 | 23:04
Novak Djokovic a prevazut finala cu Nick Kyrgios de la Wimbledon 2022 Cum sau transformat in prieteni dupa ani de dusmanie
Nick Kyrgios este marea surpriză de la Wimbledon 2022 și va juca prima sa finală de Grand Slam, însă Novak Djokovic a prevăzut că va ajunge să joace pentru trofeu împotriva australianului. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Kyrgios s-a calificat după ce Rafael Nadal a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări, iar Nole a trecut în patru seturi de Cameron Norrie.

Novak Djokovic – Nick Kyrgios, marea finală de la Wimbledon 2022

Novak Djokovic are șase titluri și o finală pierdută pe iarba londoneză și pornește ca mare favorit în ultimul act cu Nick Kyrgios de la Wimbledon 2022, în ciuda faptului că australianul a făcut un turneu memorabil.

ADVERTISEMENT

Deși nu multă lume a prevăzut această performanță extraordinară a rebelului tenismen de la Antipozi, Nole a avut o viziune și i-a transmis lui Kyrgios că se vor întâlni în finala celui de-al treilea Grand Slam al anului.

Australianul a menționat că relația sa cu Djokovic s-a schimbat mult în bine în acest an și a dezvăluit un mesaj pe care acesta i l-a trimis. ”E ciudat. La începutul săptămânii a doua de la Wimbledon mi-a scris că speră să ne întâlnim duminică”, a spus Kyrgios, într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Cum au ajuns cei doi să se împrietenească

Nick Kyrgios nu a ascuns faptul că a avut multe divergențe de-alungul carierei cu Novak Djokovic, dar a mărturisit că întreaga situație s-a schimbat la începutul anului după ce l-a susținut pe sârb atunci când a fost expulzat de la Australian Open.

”Acum există chiar un fel de ‘romantism’ între noi. E ciudat, cred că toată lumea știe că nu ne-am înțeles foarte mult timp, dar cred că asta a fost sănătos pentru sport, pentru că mereu când am jucat unul împotriva celuilalt a existat interes, atât din partea publicului, cât și din partea presei.

ADVERTISEMENT

Cred că s-a totul schimbat când am fost singurul care l-a susținut când a apărut problema din Australia. În astfel de situații câștigi respectul oamenilor, nu pe terenul de tenis”, a declarat australianul.

Schimbare majoră în viața lui Kyrgios

În urmă cu câteva zile, Nick Kyrgios a făcut o dezvăluire șocantă despre nebuniile pe care le-a făcut în tenis. El a povestit că în 2019 agentul său a venit și l-a scos dintr-un pub la ora 04:00 pentru că în acea zi urma să joace în turul 2 de la Wimbledon cu Rafa Nadal.

ADVERTISEMENT

Însă, mama sportivului a mărturisit că fiul său s-a schimbat de la începutul acestui an, atunci când și-a dat seama că nu toată viața se învârte în jurul tenisului. Iar această schimbare majore l-a ajutat să progreseze și pe teren.

ADVERTISEMENT