Sporturi

Novak Djokovic a primit amenințări cu moartea în Serbia! Mesajul violent al ultrașilor lui Hajduk Split

25.06.2020 | 15:29
Novak Djokovic a primit amenintari cu moartea in Serbia Mesajul violent al ultrasilor lui Hajduk Split
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a primit amenințări cu moartea de la ultrașii lui Hajduk Split, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus.

„Nole” a susținut de-a lungul timpului că pandemia de coronavirus nu trebuie tratată serios și a ignorat toate măsurile de prevenție împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a participat la „Adria Tour”, turneu demonstrativ făcut de el, fiind al patrulea jucător depistat pozitiv după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

Amenințări cu moartea primite de Novak Djokovic

Novak Djokovic a primit mesaje dure din partea fanilor lui Hajduk Split, scrise pe blocurile din centrul orașului, ca reacție după ce sârbul s-a îmbolnăvit de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Mori, Djokovic, asta e dorința noastră, salutari din Split, ne rugăm lui Dumnezeu să mori de coronavirus”, a fost mesajul violent al ultrașilor sârbi.

Amenințările ultrașilor lui Hajduk Split pentru Novak Djokovic. Sursă foto: twitter
Amenințările ultrașilor lui Hajduk Split pentru Novak Djokovic. Sursă foto: twitter

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu coronavirus

Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la turneul demonstrativ „Adria Tour”. „Nole” este al patrulea jucător de la Adria Tour care are coronavirus, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

ADVERTISEMENT

De altfel, și soția sa Jelena a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cuplul întorcându-se duminică, 21 iunie, în Serbia.

Novak Djokovic a oferit prima reacție după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus: „Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv!

ADVERTISEMENT

La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune.

Turneul a fost creat pentru a ajuta jucătorii din Sud-Estul Europei. Am vrut să ajutăm persoanele care aveau nevoie”.

„Am organizat turneul când virusul era slăbit și am crezut că am îndeplinit toate condițiile. Din păcate, virusul este încă prezent și învățăm să trăim cu el. 

Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a mai spus Djokovic.

ADVERTISEMENT