Sporturi

Bombă în lumea tenisului! Novak Djokovic, ACUZAT de dopaj!

Şoc în lumea tenisului! O fostă jucătoare de tenis din Canada, Helene Pelletier, acum în etate de 58 de ani, a lansat o acuzaţie foarte gravă la adresa fostului număr 1 mondial la masculin,...
09.08.2017 | 15:28
Bomba in lumea tenisului Novak Djokovic ACUZAT de dopaj
ADVERTISEMENT

Şoc în lumea tenisului! O fostă jucătoare de tenis din Canada, Helene Pelletier, acum în etate de 58 de ani, a lansat o acuzaţie foarte gravă la adresa fostului număr 1 mondial la masculin, sârbul Novak Djokovic. Pelletier se îndoieşte de faptul că Djokovic nu va mai juca până la finalul anului nu din cauza accidentării la umăr, care îl deranjează de mai multă vreme, ci dintr-o cauză ascunsă, care i-ar strivi imaginea de mare campion.

Novak Djokovic, acuzat de dopaj. Reactia fostului numar 1 mondial (2)

Ea spune că această accidentare ar acoperi o situaţie mult mai gravă, respectiv un caz de dopaj. “Eu spun doar ce se aude în culise. Oamenii nu cred că braţul său este într-o stare atât de proastă. Este, desigur, o problemă cronică, ce îl face să sufere, dar în acelaşi timp sunt cei care spun că ar putea fi vorba de dopaj. Orice este posibil, pentru că nu ar fi primul.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic are predecesori iluştri

Nu este nimic confirmat, însă au dorit să-l protejeze, aşa cum au mai procedat de câteva ori în trecut, în special cu Andre Agassi şi Martina Navratilova”. Declaraţia a fost făcută pe canalul privat din Quebec RDS, acolo unde Helene Pelletier are o prezenţă activă de peste şapte ani, evident pe teme legate de sportul alb.

Novak Djokovic a reacţionat cu promptitudine la aceste acuzaţii şi a anunţat că avocaţii săi o vor acţiona în instanţă pe fosta jucătoare, care în carieră a ajuns, cel mai bun loc, pe poziţia 405 în 1987 şi care a câştigat din tenis fabuloasa sumă de 7356 de dolari. O situaţie similară s-a petrecut anul trecut şi cu spaniolul Rafa Nadal, acuzaţiile venind din partea fostului ministru al sportului din Franţa, Roselyne Bachelot. Nadal aşteaptă în octombrie sentinţa tribunalului, el cerând daune pentru calomnie.

ADVERTISEMENT
Tags: