Sport
notix pixel id

Amănunte neverosimile din procesul lui Novak Djokovic! Sârbul şi-a concediat doi avocaţi, înaintea audierilor

Procesul în care judecătorul Kelly a anulat retragerea vizei lui Novak Djokovic s-a încheiat, dar au apărut în spațiul public amănunte incredibile despre echipa de avocaţi a sârbului.
13.01.2022 | 13:22
Amănunte neverosimile din procesul lui Novak Djokovic! Sârbul şi-a concediat doi avocaţi, înaintea audierilor
Novak Djokovic a prmit permisiunea, după proces, să locuiască la un hotel. Sursa foto: breakinglatest.news
ADVERTISEMENT

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic a ajuns la hotel și poate desfășura orice fel de activitate până când ministrul australian al Imigrației, Alex Hawke, va anunța decizia cu privire la viza de ședere în Australia.

Judecătorul Kelly a anulat retragerea vizei, dar oficialul guvernamental are dreptul să o întoarcă. În spațiul public s-a vehiculat un termen de 4 ore, dar jurnalista Karen Sweeney, de la Australian Associated Press, a făcut unele precizări pe contul ei de Twitter.

Cele 4 ore ar fi fost valabile doar în cazul în care Novak Djokovic ar fi fost reaudiat după terminarea procesului. În plus, Nole nu poate fi arestat de Poliția Federală Australiană, ci doar reținut. Dar nu înainte ca Alex Hawke să anunțe decizia.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic și-a concediat, înaintea procesului, doi avocați din cauza unei litere

Jucătorul sârb de tenis și-a schimbat cei doi avocați pe care îi angajase inițial să-i apere cauza în procesul de la Melbourne, din cauza unei greșeli de scriere. Avocatele Natalie Bannister și Penelope Ford, de la Hall & Willcox, au depus o cerere de anulare a interdicției la adresa lui Djokovic de a intra în Australia, dar nu au procedat corect.

Chiar dacă actele au fost aprobate și lui Djokovic i s-a permis să rămână în țară, izolat într-un hotel, cererea avocatelor a conținut o greșeală imensă. Concret, documentele instanței arată că pe formular apărea numele „Novak Djokavic” la secțiunea „Depus în numele”.

ADVERTISEMENT

Ca urmare, Nole le-a concediat pe cele două, informează express.co.uk, citând Aargauer Zeitung. Ulterior, el i-a angajat pe Paul Holdenson, Nikola Dragojlovic, Nicholas Wood și Jim Hartley, toți de la Svensson Barristers, pentru a-l apăra în acest proces.

Novak Djokovic a fost întrebat care au fost motivele pentru a călători în Australia

În plus, Karen Sweeney a scris, pe contul personal de Twitter, că instanța a publicat o parte din transcrierea declarațiilor lui Novak Djokovic făcute în timpul interogatoriului de pe aeroport.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este bucata mea preferată de până acum: INTERVIEVATOR – Care au fost motivele tale pentru a călători în Australia?”, a scris jurnalista de la Australian Associated Press pe contul personal de twitter.

Novak Djokovici a avut 20 de minute la dispoziție să prezinte polițiștilor de la vamă dovezi suplimentare

De asemenea, WA Today a prezentat discuția pe care Novak Djokovic a avut-o cu polițistul pe aeroportul din Melbourne, în ziua de 5 ianuarie, la ora 1.00 dimineața, când a ajuns în Australia.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, omul legii i-a transmis jucătorului că este obligat să-i anuleze viza, pe motiv să scutirea medicală a fost dată de organizatorii de la Australian Open, nu de Guvernul Federal Australian, cum prevede legea.

Trebuie să respect procedura, iar explicațiile pe care le găsiți mi le puteți oferi după termenul limită pe care vi-l dăm. Aveți 20 de minute”, i-a spus polițistul de frontieră lui Novak Djokovici.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik