ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Novak Djokovic a anunţat numele noului antrenor: “Nu cu mult timp în urmă eram adversari”

Novak Djokovic a anunţat numele noului său antrenor. Decizia sârbului este una surprinzătoare, mai ales că sârbul şi antrenorul său au fost adversari în urmă cu câţiva ani.
Autor: Marian Popovici | 01.12.2017 | 16:25
Novak Djokovic a anunţat numele noului antrenor:

“Nole” va fi antrenat de cehul Radek Stepanek (39 de ani), cel care a pus capăt carierei la finalul acestui sezon. Radek Stepanek şi Andre Agassi vor fi antrenorii lui Djokovic în viitoarea stagiune. 

ADVERTISEMENT

Sârbul nu s-a gândit în niciun moment să renunţe la parteneriatul cu Andre Agassi, însă a decis să îşi mărească staff-ul cu încă un antrenor. L-a ales pe Stepanek, mai ales că fostul tenismen american nu poate călători cu el la toate turneele. 

Novak Djokovic: “Sunt entuziasmat!” 

ADVERTISEMENT

“Sunt entuziasmat la ideea de a începe un nou sezon cu un nou antrenor şi suntem pregătiţi să facem lucruri mari. Nu cu mult timp în urmă, Radek Stepanek şi cu mine eram adversari pe teren. Acum s-a alăturat echipei noastre în scopul de a realiza noi şi noi obiective şi de a împărtăşi dragostea pentru joc. Ce vremuri interesante ne aşteaptă“, a spus Djokovic. 

Novak Djokovic este pe locul 12 în lume la finalul anului, în condiţiile în care sârbul nu a mai putut evolua de la turneul de la Wimbledon, unde s-a retras în sferturile de finală din cauza unei dureri la cot. 

ADVERTISEMENT

Marele obiectiv al lui “Nole” în startul sezonului va fi Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de 6 ori: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016. În acest an, Djokovic a câştigat doar două turnee: Eastbourne şi Doha. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!