Sporturi

Novak Djokovic, apărat de un star de la Manchester United: ”Șobolanii au ieșit din găurile lor și au început să îl critice pe cel mai bun jucător din lume”

27.06.2020 | 10:34
Novak Djokovic aparat de un star de la Manchester United Sobolanii au iesit din gaurile lor si au inceput sa il critice pe cel mai bun jucator din lume
ADVERTISEMENT

Sârbul Novak Djokovic este apărat de un star al echipei Manchester United, după ce mai mulți tenismeni s-au infectat cu coronavirus la turneul demonstrativ organizat de el.

Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu coronavirus, după ce a participat la turneul demonstrativ Adria Tour. El este al patrulea jucător infectat, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki.

ADVERTISEMENT

De altfel, și soția sa Jelena și antrenorul său, Goran Ivanisevic, au fost depistați pozitiv cu coronavirus, după organizarea competiției.

Un star de la Manchester United sare în apărarea lui Novak Djokovic

În apărarea lui Novak Djokovic a sărit conaționalul său Nemanja Matic, starul lui Mannchester United dând publicității o scrisoare deschisă în care îi critică pe cei care îl acuză pe liderul clasamentului ATP.

ADVERTISEMENT

”Văd că în ultimele zile a fost lansată o campanie împotriva lui Novak Djokovic, pentru faptul că a organizat un turneu la Belgrad, în conformitate cu legile din Serbia. Totul a fost în regulă, iar condițiile au fost cele mai bune”, scrie Matic.

”În ciuda acestui lucru, șobolanii au ieșit din găurile lor și au început să îl critice pe cel mai bun jucător din lume, atât în materie de tenis, cât și din punct de vedere al atitudinii față de ceilalți oameni”, continuă mijlocașul lui United.

ADVERTISEMENT

”În orice caz, eu nu îmi fac griji. Foarte curând ‘pisica’ (n.r. – Nole) se va întoarce pe terenul de tenis, iar șobolanii în găurile lor. Turneul a fost excelent și sper să devină o tradiție, pentru că sportul din țara noastră o merită”, a spus Matic.

”Singurul lucru pe care am să i-l reproșez lui Novak este că și-a cerut scuze în fața șobolanilor care l-au criticat. Nu avea niciun motiv să o facă. Nu, Nole. Ei o să ceară iertarea ta în curând. Salutări din Manchester către oamenii din întreaga lume”, încheie Matic scrisoarea.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a primit amenințări cu moartea de la ultrașii lui Hajduk Split, după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. ”Nole” a susținut de-a lungul timpului că pandemia de coronavirus nu trebuie tratată serios și a ignorat toate măsurile de prevenție împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT