Sport

Novak Djokovic, cea mai emoționantă reacție după ce a câștigat Australian Open! S-a prăbușit în lacrimi, în tribună: “Este cea mai mare victorie din viața mea!”. Video

Novak Djokovic a câștigat pentru a 10-a oară Australian Open și a ajuns la 22 de trofee de Grand Slam. Sârbul a avut o reacție emoționantă și a plâns în hohote după finală.
29.01.2023 | 14:50
Novak Djokovic cea mai emotionanta reactie dupa ce a castigat Australian Open Sa prabusit in lacrimi in tribuna Este cea mai mare victorie din viata mea Video
Novak Djokovic a izbucnit în lacrimi la finalul meciului. Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului. Sârbul a câștigat pentru a 10-a oară la Australian Open și l-a egalat la numărul de trofee de Grand Slam pe Rafael Nadal, ambii având câte 22.

Novak Djokovic, cea mai emoționantă reacție după ce a câștigat Australian Open!

Nole a avut cea mai emoţionantă reacţie după acest turneu de Grand Slam. Campionul sârb a plâns în hohote după meci, încă de când s-a aşezat pe banca de la marginea terenului. Apoi, când a urcat în tribună, s-a prăbuşit în lacrimi lângă familie şi staff.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Deşi a câştigat 22 de trofee de Grand Slam, campionul sârb nu a avut niciodată o reacţie atât de emoţională după un succes. Novak Djokovic s-a aflat sub o presiune uriaşă, mai ales că anul trecut a fost interzis de la Australian Open din cauza controversei privind vaccinarea.

VEZI VIDEO: 

Revenire dificilă în Australia! O parte dintre suporteri l-au huiduit: “A fost unul dintre cele mai dificile turnee, având în vedere circumstanțele”

Revenirea în Australia nu a fost cel mai plăcut lucru pentru Nole. În ultimele săptămâni, sârbul s-a confruntat cu huiduieli venite din partea unor spectatori, unii dintre ei considerând că Djokovic nu mai are ce căuta la Melbourne.

ADVERTISEMENT

În discursul de la finalul meciului, Novak Djokovic a explicat de ce a fost atât de emoţionat după câştigarea titlului de la Melbourne, spunând că a fost cea mai mare victorie din viaţa lui, având în vedere toate circumstanţele.

“A fost unul dintre cele mai dificile turnee, având în vedere circumstanțele. Nu am jucat anul trecut, m-am întors în acest an. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au făcut să mă simt bine aici, în Melbourne și în Australia.

ADVERTISEMENT

“Este cea mai mare victorie din viața mea”

Este un motiv pentru care joc aici cel mai bun tenis al meu, în fața lui Rod Laver. Încercă să mă ciupesc, să văd dacă este real momentul. Doar echipa și familia știu prin ce am trecut în ultimele 4-5 săptămâni. 

Este cea mai mare victorie din viața mea, având în vedere circumstanțele”, a spus Novak Djokovic la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a reuşit un nou record absolut la Australian Open, cu 10 trofee câştigate la Melbourne. Sârbul este la egalitate cu Rafa Nadal la numărul de trofee de Grand Slam, ambii având câte 22.

  • 35 de ani are Novak Djokovic
  • 1 ATP este locul pe care îl va ocupa de luni Nole
ADVERTISEMENT