Nicio categorie

Novak Djokovic, cîştigător pentru a DOUA oară la Wimbledon după o finală FORMIDABILĂ!

Novak Djokovic a cîştigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon, după o victorie în 5 seturi contra lui Roger Federer: 6-7, 6-4, 7-6, 5-7, 6-4. Sîrbul a avut şansa să încheie meciul încă din...
07.07.2014 | 00:03
Novak Djokovic, cîştigător pentru a DOUA oară la Wimbledon după o finală FORMIDABILĂ!
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a cîştigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon, după o victorie în 5 seturi contra lui Roger Federer: 6-7, 6-4, 7-6, 5-7, 6-4. Sîrbul a avut şansa să încheie meciul încă din setul 4 în care a condus cu 5-2, dar elveţianul a revenit incredibil şi a trimis meciul în decisiv.

Rivalitate sub semnul echilibrului

Roger Federer şi Novak Djokovic au una dintre cele mai mari rivalităţi din circuitul ATP. Au jucat pînă acum 35 de meciuri unul împotriva celuilalt. Federer conduce cu o singură victorie la meciurile directe, 18-17.

ADVERTISEMENT

În schimb, Novak Djokovic a cîştigat toate cele 3 meciuri încheiate în 5 seturi contra lui Federer şi conduce la numărul de victorii în finale împotriva lui Federer, 6-4.

Novak Djokovic a cîştigat pentru a doua oară la Wimbledon, după succesul din 2011 împotriva lui Rafael Nadal şi a ajuns la al 7-lea turneu de Mare Slem cîştigat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri