Novak Djokovic, confesiuni după colaborarea cu Andre Agassi: “Nu am avut contract”

Irina Aldea   
in Sporturi
17/04/2018, 16:25
Novak Djokovic, confesiuni după colaborarea cu Andre Agassi: “Nu am avut contract”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Întrebat care a fost motivul rupturii dintre ei, sârbul a preferat să evite subiectul, însă a vorbit despre modul în care a lucrat cu Agassi, dezvăluind că nu i-a oferit americanului un contract. “Am decis că e mai bine să ne despărţim pentru că ambii am realizat că asta e cea mai bună soluţie. Nu am avut un contract. Agassi nu lucra cu mine oficial. Mă ajuta doar. El a vrut doar să mă ajute, să îmi dea sfaturi şi să îmi împărtăşească din experienţa lui”, a spus Djokovic pentru The Independent.

În acelaşi timp, sârbul a mărturisit că a rămas în relaţii bune cu Agassi şi că poate vorbi cu el în orice moment. “Pot să îl sun oricând şi să discut cu el, pot să îi cer sfaturi sau să îi spun ceva. Ultimele opt luni cu Andre au fost uimitoare, am învăţat o mulţime de lucruri şi nu doar despre tenis, ci despre viaţă”, a mai declarat acesta. Djokovic a început să colaboreze cu Agassi la Roland Garros 2017 şi a rămas alături de acesta până la începutul anului, când şi-a dat afară toată echipa tehnică.

Tur secund dificil pentru Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovic a început cu o victorie clară sezonul pe zgură, trecând, luni, cu scorul de 6-0, 6-1, de compatriotul său Dusan Lajovic, locul 93 ATP, venit din calificări. La Monte Carlo, turneu pe care l-a câştigat în 2013 şi 2015, fostul lider ATP, în vârstă de 30 de ani, va evolua în manşa a doua cu croatul Borna Coric, locul 39 ATP.

Închide ×