Sport

Novak Djokovic, dezvăluire după calificarea în finala Roland Garros 2023. Ce i-a spus la fileu lui Carlos Alcaraz după ce ibericul s-a accidentat

Novak Djokovic a avut un discurs superb după ce s-a calificat în finala Roland Garros, felicitându-l pe Carlos Alcaraz.
10.06.2023 | 08:00
Novak Djokovic dezvaluire dupa calificarea in finala Roland Garros 2023 Ce ia spus la fileu lui Carlos Alcaraz dupa ce ibericul sa accidentat
Discursul superb al lui Novak Djokovic după calificarea în finala Roland Garros. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

„Nole” a trecut de Carlos Alcaraz, după ce sportivul spaniol s-a accidentat și a fost nevoit să abandoneze confruntarea, spre dezamăgirea fanilor care și-l dorea în finala turneului.

Discursul superb al lui Novak Djokovic după calificarea în finala Roland Garros

Novak Djokovic a avut un discurs superb după calificarea în finala Roland Garos, Carlos Alcaraz, adversarul său din semifinală, accidentându-se și fiind nevoit să se retragă din meci.

ADVERTISEMENT

Sârbul a avut un mesaj frumos și pentru adversarul său, pe care l-a felicitat pentru parcursul său: „În primul rând trebuie să spun că îmi pare rău de ghinionul lui Carlos.

La acest nivel, ultimul lucru pe care îl dorești este să ai crampe, mai ales într-un moment ca acesta, semifinale de Grand Slam. Sper să se însănătoșească repede și să revină cât mai curând”.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Djokovic la fileu lui Carlos Alcaraz

„I-am spus la fileu că știe cât de tânăr este și că are tot timpul și sunt sigur că va câștiga acest turneu de multe ori. Este un competitor grozav, un jucător incredibil, ne vom mai întâlni.

Este un băiat foarte drăguț și merită toată susținerea și aprecierea voastră. Nu a știut ce să facă, dacă să se retragă sau să continue. Felicitări pentru spiritul de luptă și pentru faptul că a rămas în teren”, a continuat Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

„Respect asta foarte mult. Am fost la limită amândoi din punt de vedere fizic. Nu mă simțeam nici eu foarte fresh. Am mers cap la cap până la 1-1 la seturi. Din acel moment a fost un al meci.

Dar am încercat să rămân concentrat, să nu mă gândesc la ce se întâmplă în partea cealaltă de fileu. Știam că se chinuie. Respect pentru el și sper să revină cât mai repede”, a mai spus Novak Djokovic, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Ultimul turneu de la Roland Garros câștigat de Novak Djokovic a fost în 2021, în plină pandemie de coronavirus. Acum, avantajul sârbului este că Rafael Nadal nu a putut participa la turneu din cauza unei accidentări, motiv pentru care este principalul favorit să câștige trofeul.

ADVERTISEMENT