Video. Djokovic, out de la Miami! A ajuns la patru înfrângeri consecutive! Un alt favorit pierde 0-6, 1-6!

Gabriel Esanu   
in Sporturi
24/03/2018, 01:12
Video. Djokovic, out de la Miami! A ajuns la patru înfrângeri consecutive! Un alt favorit pierde 0-6, 1-6!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Djokovic a fost dominat categoric pe întreaga perioadă a partidei, pe care a pierdut-o în cele din urmă cu 3-6, 4-6. Francezul, care trecuse în primul tur de Mischa Zverev, va juca în turul următor cu un alt sârb, Filip Krajinovic, locul 27 ATP. 

 

“Viaţa merge înainte. Încerc, dar pur şi simplu nu funcţionează. Nu pot mai mult în acest moment. Am pierdut în faţa unui jucător mai bun. Ştiu că nu poţi fi persoana, sau jucătorul, care ai fost odată. Dar alţii au accidentări şi mai grave, nu vreau să mă plâng. Fac tot ce pot, dar ăsta este nivelul meu acum”, a declarat Djokovic.

Novak Djokovic, care nu a participat la ediţia din 2017, venea după 16 victorii consecutive la Miami. A câştigat de şase ori titlul la Miami, dar revenirea în circuit, după ce încheiasa sezonul trecut după Wimbledon, din cauza unei accidentări, este foarte anevoiasă. Nole a pierdut ultimele patru confruntări. Ieri cedase şi la dublu, iar la Indian Wells a pierdut tot încă din primul meci, cu Taro Daniel. La acestea se adaugă şi eşecul cu Hyeon Chung de la Australian Open.

O fază amuzantă a avut loc în startul setului secund, când Novak Djokovic i-a recomandat adversarului său să ceară challenge, la o minge trimisă la limită de francez. dictată afară. Arbitrul Mohamed Lahyani a crezut că sârbul vrea să îi acorde punctul adversarului său, dar Nole a replicat imediat că nu poate fi vorba de aşa ceva. Până la urmă, Paire a cerut challenge, dar mingea a fost afară şi a pierdut punctul.

 

Nu a fost singura surpriză a zilei pe tabloul masculin. David Goffin, 9 ATP, a fost învins categoric de Joao Sousa, locul 80, scor 6-0, 6-1. Belgianul asigura înaintea turneului că este complet refăcut după accidentarea suferită la Rotterdam, când o minge i-a ricoşat în ochi, dar pe teren a fost doar o umbră şi a cedat în 62 de minute.

 

Închide ×