Djokovic rade tot! După Agassi, l-a concediat şi pe Radek Stepanek

Gabriel Esanu   
in Sporturi
04/04/2018, 14:34
Djokovic rade tot! După Agassi, l-a concediat şi pe Radek Stepanek

Djokovic apelase la ceh la finalul lui 2017, tocmai pentru că era dezamăgit de modul în care decurgea colaborarea cu Andre Agassi. Stepanek trebuia să fie omul de bază pentru fostul lider mondial în 2018, dar eliminările rapide din SUA au condus la măsuri extreme luate de Nole.

Presa din Serbia anunţă că astăzi Novak Djokovic, aflat în vacanţă în Republica Dominicană, a luat decizia de a renunţa la Stepanek, omul alături de care trebuia să îşi îmbunătăţească jocul la fileu. La doar câteva zile după ce s-a încheiat şi colaborarea cu Andre Agassi.

Operat la cot imediat după Australian Open, Novak Djokovic, ajuns pe locul 13 ATP, nu a câştigat nici un meci în SUA. A fost învins de Taro Daniel la Indian Wells şi de Benoit Paire la Miami. Sârbul şi-a anunţat prezenţa la turneele importante din sezonul de zgură. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×