Novak Djokovic spune că a scăpat de chin: “Mă antrenez fără dureri de două zile”

Irina Aldea   
in Sporturi
21/03/2018, 12:24
Novak Djokovic spune că a scăpat de chin: “Mă antrenez fără dureri de două zile”

Novak Djokovic, fost lider mondial, locul 13 în clasamentul ATP, a afirmat, marţi, că s-a refacut în urma intervenţiei chirurgicale de la începutul lunii februarie, având doar două zile de când joacă fără dureri. Chiar şi aşa, sârbul are mari aşteptări de la Mastersul 1.000 ATP care are loc la Miami (21 martie – 1 aprilie), unde speră să se poată concentra doar asupra evoluţiei sale şi nu asupra problemelor de la cotul drept.

“Ultimele două zile au fost primele, după o lungă, lungă perioadă, în care nu am mai resimţit dureri şi m-am putut concentra asupra jocului”, a spus Djokovic înaintea turneului din Florida. Djokovic, în vârstă de 30 ani, a disputat doar două partide în ultimele nouă luni, din cauza problemelor de la cot, revenind pe teren săptămâna trecută, la Indian Wells, unde japonezul Taro Daniel a reuşit victoria carierei şi l-a învins pe cvintuplul campion al întrecerii californiene cu un scor neverosimil: 7-6(3), 4-6, 6-1, producând o mare surpriză pe Stadium 1 în ziua a patra de întreceri.

Novak Djokovic: “A fost o binecuvântare pentru mine”

“A fost o mare binecuvântare pentru mine să trec prin asta. Am avut foarte mult succes în acest sport de-a lungul ultimilor şase, şapte ani şi foarte recunoscător pentru asta. Însă am fost nevoit să fac faţă unor circumstanţe diferite, situaţii cu care nu m-am mai confruntat până acum. De când am început tenisul profesionist, traiectoria mea a mers întotdeauna în direcţia cea bună, iar asta s-a schimbat. Aşa că a trebuit să devin mai deschis şi să înţeleg lucrurile, să merg înainte şi să mă inspir pentru a fi cea mai bună versiune posibilă”, a mai spus Djokovic.

Fostul lider mondial va disputa primul său meci la Miami împotriva câştigătorului partidei dintre francezul Benoit Paire (locul 47 ATP) şi germanul Mischa Zverev (locul 55). Djokovic este detinatorul titlui din 2016, iar in 2017 nu a participat din cauza accidentarii la cot. Sarbul s-a impus la Miami in editiile din 2007, 2011, 2012, 2014, si 2015. Sârbul va juca şi în proba de dublu alături de bunul său prieten, Viktor Troicki.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×