Djokovic, Wawrinka şi Nishikori se bat pe invitaţii la un turneu ATP 250: “Avem discuţii cu ei”

Gabriel Esanu   
in Sporturi
30/03/2018, 12:57
Djokovic, Wawrinka şi Nishikori se bat pe invitaţii la un turneu ATP 250: “Avem discuţii cu ei”

După ce Andy Murray a anunţat că revine în tenis la Libema Open, turneu ATP 250, alte nume grele din tenis se bat pentru participări la cel mai mic nivel din ATP. Organizatorii turneului de la Estoril anunţă că vor avea o misiune foarte grea în alegerea jucătorilor care vor fi invitaţi pe tabloul principal.

Dkokovic, Wawrinka şi Nishikori aşteaptă până în ultima clipă pentru a vedea dacă vor putea concura în Portugalia: “Trebuie să fim foarte atenţi. Avem discuţii cu Wawrinka, Nishikori şi Djokovic pentru a oferi invitaţii la Estoril. De asemenea, suntem în contact şi cu Juan Martin Del Potro. Vreau să îi ajut pe tinerii jucători portughezi, dar dacă Djokovic vrea să vină la Estoril, nu avem cum să nu îi dăm invitaţie. Chiar şi dacă vine să bea un ceai cu noi”, a declarat directorul turneului, John Zilhao.

Alex De Minaur, primul invitat la Estoril 2018

Turneul de la Estoril se va disputa în perioada 30 aprilie – 6 mai. Alex De Minaur, 19 ani, locul 130 ATP, este primul jucător care a primit invitaţie pentru această ediţie. Anul trecut, Pablo Carreno Busta s-a impus la Estoril, după o finală contra lui Gilles Muller.

Închide ×