Novak Djokovic, start convingător pe zgură! Prima declaraţie a sârbului

Irina Aldea   
in Sporturi
16/04/2018, 21:09
Novak Djokovic, start convingător pe zgură! Prima declaraţie a sârbului

Djokovic, locul 13 ATP şi cap de serie numărul 9, a avut nevoie de numai 56 de minute pentru a se impune. Nole a revenit pe teren în luna ianuarie a acestui an, după jumătate de an de pauză, cauzată de o accidentare la cotul drept. El a trecut trei tururi la Australian Open, înainte de a fi eliminat în optimi de Chung. Acestea erau până luni singurele lui succese în acest an.

După despărţirea de Agassi şi Stepanek, primul om la care s-a gândit Novak Djokovic a fost Marian Vajda, fostul său antrenor, omul alături de care a reuşit cele mai mari performanţe. După meci, la conferinţa de presă, Nole a oferit o declaraţie sinceră: “Mi-a fost dor de Marian, e ca prima oara pentru noi doi, este un prieten şi mă ştie foarte bine, mai bine decât oricine cu care am lucrat vreodată.”

Tur secund dificil pentru Novak Djokovic

La începutul lunii februarie, sârbul a suferit o intervenţie chirurgicală la acelaşi cot cu probleme, apoi a fost eliminat în primul tur atât la Indian Wells, cât şi la Miami, ambele competiţii având loc în martie. La Monte Carlo, turneu pe care l-a câştigat în 2013 şi 2015, fostul lider ATP, în vârstă de 30 de ani, va evolua în manşa a doua cu croatul Borna Coric, locul 39 ATP.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×