Fotbal international

Novak Djokovic, suporter de lux la Steaua Roșie – PSG! Va fi prezent în infernul de pe Maracana

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 11.12.2018 | 11:11
Novak Djokovic va fi suporter de lux la meciul Steaua Roșie - PSG

Tenismenul sârb Novak Djokovic va fi suporter de lux la meciul Steaua Roșie – PSG, din ultima etapă a fazei grupelor din Champions League. Presa din Serbia a anunțat că liderul clasamentului ATP va fi prezent pe Maracana din Belgrad pentru a-și susține echipa favorită în încercarea de a învinge campioana din Ligue 1.

”Când este vorba de Steaua Roșie, nu există nicipo misiune imposibilă pentru Novak Djokovic. Revenit luni seară dintr-o vacanță fierbinte petrecută în Insulele Maldive, Djokovic va fi prezent la meciul de fotbal pentru a-și susține favoriții”, a scris publicația sârbă Sportski Jurnal.

Novak Djokovic îmbrăcat în tricoul echipei de fotbal Steaua Roșie Belgrad
Novak Djokovic îmbrăcat în tricoul echipei de fotbal Steaua Roșie Belgrad

Novak Djokovic, suporter de lux la Steaua Roșie – PSG

Prezența în tribune ca spectator a lui Novak Djokovic la întâlnirea Steaua Roșie – PSG nu este o premieră, tenismenul sârb fiind acolo și cu alte ocazii la meciurile formației din Belgrad. În luna august, în timp ce se afla la US Open, tenismenul sârb s-a filmat cântând cântece din galerie după ce Steaua Roșie Belgrad s-a calificat în faza grupelor Champions League după o pauză de 26 de ani.

Steaua Roșie Belgrad nu mai are șanse de calificare în optimile de finală ale Champions League, dar păstrează șanse, destul de mici, de a accede în primăvara Europa League. Pentru a încheia clasamentul grupei C a Ligii Campionilor pe locul 3, campioana Serbiei trebuie să învingă PSG, dar are nevoie și ca SSC Napoli să se impună în meciul cu FC Liverpool de pe Anfield Road.

Întâlnirea Steaua Roșie Belgrad – Paris Saint-Germain, din ultima etapă a fazei grupelor Champions League, se va disputa marți, de la ora 22:00. Acest meci este unul decisiv și pentru francezi, care riscă să piardă calificarea în optimile de finală. În cazul în care acest lucru se va întâmpla, campioana din Ligue 1 va avea o pierdere imediată de peste 12 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!