Fotbal international

Novak Djokovic, ultras Steaua Roșie la meciul cu PSG. A cântat cu tot stadionul. Coregrafie de excepție a sârbilor! Video

Autor: Alin Miu | 12.12.2018 | 00:40
Novak Djokovic, ultras Steaua Roșie la meciul cu PSG. A cântat cu tot stadionul. Coregrafie de excepție a sârbilor! Video
Novak Djokovic, ultras Steaua Roșie la meciul cu PSG. A cântat cu tot stadionul

Novak Djokovic a fost prezent în tribunele arenei „Marakana” din Belgrad pentru a-și susține favorita la ultimul meci din grupele Ligii Campionilor. În ciuda unui suport fantastic din tribune, Steaua Roșie nu a produs surpriza cu PSG, pierzând cu 1-4.

Tenismenul sârb, fan declarat al trupei din Belgrad, a atras toate privirile la loja oficială, fanii dorind să-și facă o poză cu el înainte de startul meciului.

 Novak Djokovic, ultras Steaua Roșie la meciul cu PSG

Djokovic s-a concentrat însă pe atmosfera superbă și a scandat alături de restul fanilor în momentul când cele două echipe au intrat pe teren. Suporterii sârbi au realizat o scenografie superbă, părăsind competița cu capul sus.

Dacă în partidele cu PSG, Steaua Roșie a dus-o rău, marcând două goluri și primind zece, sârbii s-au descurcat neașteptat de bine în duelurile cu Liverpool și cu Napoli. Napoletanilor le-au luat un punct chiar în meciul inaugural, iar pe Liverpool au învins-o acasă cu 2-0, în surpriza acestei ediții din grupele Ligii Campionilor.

Steaua Roșie e lider autoritar în campionat, acolo unde nici măcar rivala Partizan nu mai reușește să i se ridice la același nivel. Sârbii au ajuns în grupele Ligii Campionilor în această ediție după o așteptare de 25 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!